ACS Poli Timişoara, două formule de echipă în Serbia

ACS Poli Timişoara a schimbat toată echipa la pauza amicalului din această după-amiază, în Serbia, unde a pierdut cu 1-0 (1-0) în faţa ultimei clasate în prima ligă din ţara vecină, FK Smederevo.

Secund-divizionara de pe Bega a început jocul cu Pap – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Dobricean, Petre – cpt., Poparadu, Nanu – Boldea, Dina, şi l-a continuat la reluare în alcătuirea Coca – Redjepi, Bocşan, Miculescu, Todorov – Goge (75, Bărbuţ), Artean (75, Suru), Trandu, Bălace (75, Kuburovic) – Szekely (65, Enciu), Boştină.

Gruparea timişoreană s-a prezentat la partida de verificare de peste graniţă după o încărcată zi de marţi, cu două antrenamente. Pe un teren foarte moale, oaspeţii şi-au creat cîteva oportunităţi de a înscrie, irosite de Petrovic, Enciu şi Dina, fiind învinse printr-un surprinzător şut din întoarcere: 1-0 în minutul 35.

Portarii Kirev şi Gherasim n-au fost convocaţi pentru acest meci, făcînd în schimb deplasarea 2 jucători aflaţi de la începutul săptămînii în teste, şi anume Suru respectiv Kuburovic, care cel mai probabil nu vor intra însă în planurile timişorenilor pentru retur.

Clubul divizionar B discută perfectarea unui alt joc amical cu o grupare din Serbia, pînă atunci avînd ca sigură în program o nouă descindere la sud-vest, sîmbătă, pentru amicalul cu secund-divizionara Radnicki Nova Pazova.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: