ACS Poli Timişoara – Fortuna Becicherecu Mic 3-0 (1-0): FOTO

Returul Ligii 3 se va relua spre sfârșitul săptămânii viitoare, așa încât a mai rămas ceva timp pentru jocuri de verificare, precum cel de după-amiază, între colege timișene de eșalon din Seria 8: ACS Poli Timişoara – ACS Fortuna Becicherecu Mic 3-0 (1-0).

Partida s-a jucat astăzi de la ora 15 la Baza Sportivă ”Adrian Stoicov”, unde ACS Poli a reuşit primul succes în meciurile de pregătire, în dauna unor oaspeţi cu un unsprezece foarte tânăr, neavând nici o rezervă, dat fiind că nu mai puţin de 7 jucători nu au putut fi folosiţi din cauza accidentărilor, și anume Casian, Denis Bot, Eperieş, Mădălin Ursu, Icma, Mintaş și Grimmer.

Ocaziile de gol au lipsit cu desăvârşire în prima repriză, și totuşi alb-violeţii au reuşit un gol în minutul 23, când Cristi Daminuță a executat un corner iar mingea a fost prelungită la colțul lung, de unde Sinişa Sporin a înscris cu capul din 7 metri lateral, la colţul opus.

La reluare, junii lui Iulian Prodana au echilibrat jocul și chiar au avut câteva oportunităţi de a marca, prin Jorza (min. 52) și Alex Prodana (min. 57), cu un şut de la 25 metri razant cu vinclul porţii apărate de Toma. Iar două minute mai târziu acelaşi Prodana şuta de la 35 metri dar Toma a fost la post, respingând mingea în corner.

Iar când ratezi sfârșești prin a fi taxat, având să fie 2-0 în minutul 72, prin Denis Dorobanţu, marcator din interiorul careului mare la centrarea perfectă a lui Popa.

În fine, în ultimul minut de joc Sporin a centrat în faţa porţii iar de la 6 metri şi  Dorobanțu a reluat din prima, semnând ”dubla”.

De menţonat printre rezervele alb-violetilor alţi doi jucători care au revenit la echipă, Andrei Mihai (născut în anul 2000), fost junior la ACS Poli, și tânărul Darius Hitian (19.02.2006) – ambii atacanţi.

Următorul meci pentru ACS Poli este duminică 7 martie la Liebling cu echipa din localitate, Atletico, de la ora 11.

La fluierul arbitrului Denis Mihăescu au jucat următoarele formaţii:

ACS Poli: Toma – Dincă (min. 57, Chiriac), Cochințu, Stoia, Popa – Sporin, Daminuță (min. 62, Murariu) – Sevici (min. 46, Românu), Mitre, Toboșaru (min. 59, Dorobanţu) – Buzdugan (min. 73, Hitian).

Antrenor: Silviu Bălace.

Rezerve neutilizate: Turdean, Mihai, Foca.

Fortuna Becicherecu Mic: Toroc – Straţ, Stemate, Dragoş Mihai, Lucian Codrea, Bîte, Alexandru Prodana, Mintaş, Kuhn, Periat, Jorza.

Antrenor: Iulian Prodana.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: