ACS Poli Timișoara încasează 5 de la Dinamo. Onești. Juniorii A, ultimii la Piatra Neamț

Juniorii A de la ACS Poli Timișoara au încasat azi-dimineață alte 5 goluri, de la FCM Dinamo Onești, la nici 40 de ore după ce pierdeau cu 5-1 și în fața Viitorului Constanța, care a cîștigat patrulaterul zonal de la Piatra Neamț, urmînd a juca finala Campionatului Național de juniori mari pe 14 iunie, la Buftea, cu Dinamo.

Timișorenii pregătiți de Cristian Contescu au încheiat pe ultimul loc, fără nici un punct, și cu golaveraj 1-12, turneul semifinal de la Piatra Neamț, după ce mai pierdeau și duminică, la debut, 0-2 cu gazda Ceahlăul.

În alcătuirea Pap – Artimon, Covaci, Todorov, Mureșan – Stoichescu, Scheau, Popa, Opriș – Ciobanu, Pleșcan, pe lîngă care au mai jucat și Mihali respectiv Dalea, alb-negrii au repetat vulnerabilele prestații după pauză, avute și în primele două partide, încasînd la reluare alte 4 goluri: 0-5 (0-1).

ACS Poli a încheiat astfel sezonul cu 6 înfrîngeri la rînd, dintre care trei în play-off-ul Seriei 6 iar alte 3 în Moldova, unde astăzi au mai luat loc pe bancă Gîrlea – Cosovanu, Balaure și Știrbu.

Fundașul central Bocșan n-a mai figurat între jucătorii convocați pentru acest ultim joc, fiind trimis pentru a evolua în defensiva grupării promovate de seniori, în vreme ce Bărbuț n-a mai intrat în calcule, după ce vedea cartonașul roșu tot cu secund-divizionara, în acel 1-1 la Baia Mare, de joia trecută, ce consfințea elevarea în elită.

În celălalt joc al dimineții, Viitorul Constanța a egalat în prelungiri prin Țîru, după ce Ceahlăul deschidea scorul în minutul 89. S-a purces la lovituri de departajare, adjudecate de nemțeni, așa încît ierarhia finală a Grupei zonale B a fost 1. Viitorul 7 puncte, 2. FCM Dinamo Onești 6p, 3. Ceahlăul 5p, 4. ACS Poli  Timișoara 0.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la ACS Poli Timișoara încasează 5 de la Dinamo. Onești. Juniorii A, ultimii la Piatra Neamț

  1. aiurea spune:

    ceahlaul are 4 puncte…nu 5…o zi buna!

    • Bună ziua,
      Ne e teamă că trebuie să vă contrazicem: Ceahlăul are 5 puncte, 3 din victoria cu ACS Poli și două de astăzi, cu Viitorul Constanța, de care a trecut la lovituri de departajare (1-1; 5-4).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 0

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: