ACS Poli Timişoara, una caldă şi alta rece la Arad, cu UTA, în ultima deplasare a returului

ACS Poli Timişoara a pierdut cu juniorii A şi a câştigat apoi cu juniorii B în deplasarea din penultima etapă a returului, la Arad, programată astăzi la amiază în runda intermediară cu numărul 21 din Seria 6 a Campionatului Naţional de juniori.

Juniorii A au cedat în primul dintre cele două minute de prelungire ale partidei de pe ICRTI, 1-0 pentru UTA Arad, datorită unei erori defensive implicând şi lipsa dublajului. Pe o suprafaţă de joc necorespunzătoare, alb-negrii au risipit o sumedenie de ocazii, şi pe seama unor execuţii defectuoase.

Octavian Benga i-a aliniat la timişoreni pe Miloievici – Soare (Biriş), Bocşan, Fridrich, Gligorovici (Mărginean) – Scheau (Filip), Rotea, Rogoveanu – Rus, Balaure, Stoichescu (Yazji), pe bancă rămânând Filip şi Kovacs iar Dalea şi Semenea fiind indisponibili.

*

Eşec la juniori A, triumf la scor la juniori B, ACS Poli trecând de gazda UTA cu 5-0 (2-0) prin golurile marcate de Bîrnoi, Dragomir, Sturz, Sorescu, din penalty, şi Vîlceanu. Timişorenii au deschis scorul la mijlocul primei reprize şi şi-au impus apoi autoritatea în joc.

Robert Fruşa a apelat la Arad la Mândrea – Motreanu (Miculaş), Cochinţu (Dragoş Lazăr), Sturz, Cherecheş – Lică (Dincă), Dragomir, Simionov (Vîlceanu), Sorescu – Totic (Codrean), Bîrnoi.

Pe bancă a rămas doar portarul Bercuci iar Marin a fost suspendat, pentru cumul de cartonaşe galbene, 7 la număr.

Duminică va avea loc ultima rundă a returului, ACS Poli primind pe „Colterm” vizita lui CSŞ Caransebeş iar LPS Banatul, care astăzi a stat, jucând acasă cu CSŞ Drobeta.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: