ACS Poli U17 pierde pe terenul liderului

ACS Poli Timișoara n-a marcat pentru a treia oară la rând în sezonul de primăvară din Seria de Vest a Ligii Elitelor U17, pierzând astăzi de la ora 12 la limită la Someșeni, în cadrul rundei a XIX-a, după ce în primele apariții de la reluarea returului juniorii B de pe Bega remizau alb la Deva și cedau acasă săptămâna trecută cu 0-2 celor de la ASA.

Liderul seriei vestice, ACS FC Ardealul, s-a impus cu 1-0 după ce învingea și în tur în Complexul Sportiv ”Dan Păltinișanu” cu 3-0, golul fiind marcat în minutul 38, puțin înaintea pauzei, după o nesincronizare în defensivă între portarul Mosoarcă și Rafan.

Meciul între prima clasată și vizitatorii din cea de-a doua jumătate a ierarhiei a fost în general echilibrat, de luptă, la centrul terenului, cu o bară și 2-3 situații de a înscrie din faze fixe în contul clujenilor.

În absența lui Demenescu și Iseini, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, antrenorul Cristian Contescu i-a utilizat astăzi pe Mosoarcă – Andreca, David, Belu, Rafan (Grosu) – Gorbe, Firan – Stănilă (Tîrțău), Bonda (Buga), Stanciu – Robert Ursu (Gavrilă), în vreme ce Ureche a rămas pe margine iar Stănilă și Stanciu au primit cartonașul galben.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: