ACS Recaş, tot neînvinsă, după 35 de minute în 10 oameni

Darius Rogozinaru, introdus după o oră de joc a partidei de la Sebiş, dintre Naţional şi ACS Recaş, disputată vineri în cadrul rundei a V-a din C5, a menţinut invincibilitatea alb-verzilor pregătiţi de Cosmin Petruescu, egalând dintr-un penalty transformat în minutul 70, după ce oaspeţii rămăseseră încă din minutul 55 în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Trandu.

Flavius Băd a deschis scorul în minutul 43, profitând de o greşeala personală a timişenilor şi punctând pe contraatac, iar Rogozinaru a egalat la reluare, în urma unui fault comis asupra lui Enciu în suprafaţa de pedeapsă. „Având în vedere că încă din minutul 55 am jucat în zece oameni, Trandu fiind eliminat pentru două galbene, este bine că am reuşit să egalăm şi am luat un punct la o contracandidată la promovare, ceea ce este un punct câştigat. Dar raportar la numărul şi claritatea ocaziilor avute, am pierdut două puncte, ţinând cont şi de faptul că golul marcat este un cadou făcut gazdelor, pe o greşeală personală din tabăra noastră. Una peste alta, un rezultat echitabil”, a admis Cosmin Petruescu.

Trandu, evoluând ca mijlocaş stânga, a avut parte de o eliminare cam uşoară, după ce primul cartonaş galben l-a primit în urma unei preluări pe piept, la care arbitrul a considerat că a făcut henţ, iar cea de-a doua pe o acţiune ofensivă, în care a pătruns spre poartă şi s-a întins pentru a lovi mingea, şutând spre poartă din extensie, cu şpiţul, fază în care centralul a apreciat că jucătorul alb-verzilor mimase un fault, pentru a obţine penalty.

ACS Recaş: Amarinei – Nicolescu, Aldana, Ştreangă, Ticană – Boldea, Chivoiu (60, Rogozinaru), Şeroni, Trandu – Szekely (46, Andronic), Enciu (75, Vucea). Pe bancă: Burtic – Steop, Şchiopu, Mânecan.

Profesorul Petruescu, a cărui echipă primeşte în etapa a şasea vizita nou-promovatei Unirea Valea lui Mihai, iar apoi se deplasează la Făget, pentru derbyul timişean cu Flacăra, asistă sâmbătă la jocul elevilor lui Adrian Săvoiu, pe teren propriu cu CS Municipal Şcolar Reşiţa.

În alte jocuri ale zilei de vineri în cadrul rundei a V-a din C5, CFR Simeria – Gloria CTP Arad 1-0 şi Jiul Petroşani – Autocatania Caransebeş 1-2.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: