Adrian Mihalcea (Dunărea Călărași): ”M-ar fi mulțumit dacă am fi menținut ritmul de pase din repriza I”

Învingătoarea lui UTA Bătrâna Doamnă săptămâna trecută la Călărași a devenit astăzi a șaptea grupare care să deschidă scorul la Timișoara în actualul sezon din Liga 2, înscriind din lovitură liberă, în minutul 26, dar și prima la acest capitol care să și piardă ulterior, deși alb-violeții au jucat din minutul 33 în 10 sportivi, după eliminarea fundașului Mera. Bănățenii i-au marcat însă apoi mai multe goluri decât primiseră galben-albaștrii în precedentele 6 apariții: ASU Politehnica – Dunărea 4-1 (1-1).

Adrian Mihalcea, doar al doilea eșec cu Dunărea în 2017, dar mult mai aspru

 

Este a doua cea mai aspră corecție suferită de dunăreni de la un 5-0 administrat de Chindia la Târgoviște în etapa a 17-a, din 19 noiembrie, la 3 săptămâni după ce trupa din Călărași se înclina și acasă timișorenilor, cu 2-3, în octombrie 2016. Iar Dunărea este a doua grupare învinsă tur-retur ”în iarbă” de cei de pe ”Știința”, după Metalul Reșița, depășită cu 2-0 și 0-2…

Adrian Mihalcea, antrenor principal al Dunării Călărași, a spus: ”Felicit echipa Timișoarei, care a fost peste noi cu mult! Am condus dar am fost depășiți de o formație învingătoare în 10 oameni, înfrângere ce ne-a adus cu picioarele pe pământ după o serie de rezultate bune. Am reușit o primă parte destul de bună, dar apoi am dispărut fără urmă, în repriza a doua înfățișându-ne precum o echipă obosită, cu probleme tehnico-tactice, fără orizont. Dar meritul evoluției noastre proaste, să zic așa, constă în buna evoluție a gazdelor. Doar 20-30 de minute am jucat dar apoi nu ne-am concentrat, însă nu facem un capăt de țară, și e bine că am primit o lecție de la fotbal. Sunt convins că etapa viitoare ne vom reveni și vom evolua ca și până acum!”

Tehnicianul oaspeților a mai apreciat după doar al doilea eșec al Dunării în sezonul de primăvară, dar de departe mult mai usturător, că ”și dacă am mai fi marcat în prima repriză, poate era o înfrângere cu 4-2. Am fi intrat ce-i drept cu avantaj la pauză dar oricum am avut azi probleme, careu au apărut și din varii motive, fără a căuta acum alibiuri. Vom reveni prin a juca mult mai bine, așa cum putem s-o facem, dar acum acceptăm înfrângerea. M-aș fi mulțumit dacă am fi ținut ritmul de pase din repriza I, dar nu cu cele în lateral din partea a doua”.

Mihalcea a mai răspuns: ”Vom vedea dacă astăzi a fost un accident sau datorită oboselii, dar nu vreau să rețin vreun alibi, și toți în frunte cu mine suntem vinovați. Vom face o analiză foarte bună și repet, sunt convins că de etapa viitoare vom putea să obținem noi victorii, sau dacă nu rezultă că nu a fost un accident și avem altfel de probleme…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: