Adrian Săvoiu (ACS Poli): ”A fost de cascadorii râsului! E foarte greu să-ți păstrezi cumpătul în situația asta!”

Nu ACS Poli a fost cea care să se apropie astăzi la 4 puncte de nou-promovata CS Aerostar Bacău, ci gruparea vizitatoare din Moldova s-a distanțat la zece de timișoreni, împotriva cărora a întors scorul pe ”Electrica” din lovituri de la 11 metri, 1-2 de la 1-0 la pauză, deznodământ deplâns și de secundul gazdelor, Adrian Săvoiu, după un final de meci dominat de eroarea centralului de a-i pune prematur punct, ignorând majoritatea minutelor de prelungiri, decizie asupra căreia avea să revină doar ca reacție la protestele taberei organizatoare.

”Ați văzut și Dumneavoastră, nu cred că am fost inferiori adversarului, consider că meritam victoria, dar a fost o problemă de arbitraj. A fost de cascadorii râsului să oprească jocul, mai erau 4 minute, dar oprește ceasul. Un minut nu sunt 4, trec cam repede. De cascadorii râsului!”, a semnalat ex-vârful polist Adi Săvoiu, din staff-ul tehnic al timișorenilor.

”Nu ne-am gândit că nu vom câștiga acest meci, pentru care am muncit toată săptămâna și am sperat mult, am arătat că suntem peste adversar, dar din păcate am primit două goluri din 11 metri, și las la latitudinea voastră să spuneți dacă a fost sau nu…”

Despre izbucnirea din final a portarului Mădălin Smaranda, un car de nervi pe adresa arbitrilor, ”Criminalilor! Ne-ați retrogradat anul trecut din Liga 1! Acum vă bateți joc de noi! Ce-aveți cu Timișoara!?!”, Săvoiu a spus: ”Vă dați seama că după o serie de insuccese nu este ușor, și noi am jucat și știm ce înseamnă, este foarte greu să îți păstrezi cumpătul în situația de astăzi, la ce a fost. Trebuie să discutăm, sunt lucruri interne, n-are voie să-și piardă așa cumpătul dar suntem și noi oameni, încercăm să pregătim cât mai bine partida o săptămână întreagă pentru un meci, iar dacă apare o asemenea situație, e frustrant și se mai poate pierde cumpătul”.

Săvoiu a mai spus și că ”putem să luăm de bun jocul din prima repriză, dar tot în minutele 60-70 primim, sunt nefaste, însă nu cred că este o problemă fizică, deoarece am jucat apoi în 10 oameni 30 de minute. Dar tot în minutul 60 primim, cu certitudine o să remediem iar în următoarele jocuri vom fi alții…”

Rezultatele meciurilor de la ora 11 din Liga 2 și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: