Adversari din 4 ţări diferite, în ultimele 8 zile: ACS Poli Timişoara, la primele goluri şi întâiul succes. 2-1 cu FK Zeta

Boldea (foto) şi Trandu au marcat astăzi primele goluri ale alb-negrilor în meciurile de pregătire din această iarnă, cu ocazia celui de-al patrulea joc amical pentru prim-divizionara de pe malurile Begăi.

ACS Poli Timişoara a câștigat în această după-amiază cu 2-1 contra echipei muntenegrene FK Zeta Golubovci, în al treilea joc de verificare din cantonamentul din Antalya, Aurel Şunda începând în formula Nuno Claro – Dobrosavlevici, Scutaru, Şeroni, Murariju – Petre, Gorobsov, Bărbuţ, Ahmetovic – Boldea, Himcinschi.

Boldea, în minutul 20, cu un șut spectaculos de la 25 de metri, și Trandu, dintr-o lovitură liberă de la 20 metri, în minutul 50, după ce îl înlocuia deja din minutul 10 pe Scutaru, i-au desprins pe timişoreni, la care au mai intrat portarul Pap, în minutul 46, iar din minutul 70 ceilalţi jucători din lotul cantonat în Turcia. Trandu l-a înlocuit rapid pe Scutaru datorită durerilor la picior resimţite de fundaşul central.

Muntenegrenii au punctat în minutul 83, la final, conform www.acspoli.ro, directorul sportiv Călin Rosenblum arătându-se mulțumit de scor și evoluția echipei: ”A fost un joc de o calitate pe care vrem să o păstrăm cât mai mult şi cât mai bine. Mă refer la cei care au jucat în primele 70 de minute. Cei care nu au evoluat atât de  bine, sperăm să se ridice în cel mai scurt timp la nivelul colegilor. Consider că victoria e meritată, am făcut un joc bun, cu prospețime, e nivelul ce-l dorim”.

Aşadar, după 0-0 cu FK Padina Dolina, miercurea trecută, respectiv cu polonezii de la Gornik Zabrze, sâmbătă, precum şi după un 0-2 luni cu Slavia Sofia, au venit şi primele goluri, implicit prima victorie.

Zeta, o abonată de dată recentă la cupele europene, în sezonul 2012-13 ajungând chiar în play-off-ul UEFA Europa League, ocupă actualmente locul 6 în prima ligă din Muntenegru.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Adversari din 4 ţări diferite, în ultimele 8 zile: ACS Poli Timişoara, la primele goluri şi întâiul succes. 2-1 cu FK Zeta

  1. JOI 13febr. ORA 15,30 spune:

    JOI 13 febr. ORA 15,30 pe DP, primul meci acasa dupa Antalya!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: