AJF Timiș ia atitudine: ”Mai îndrăzniți?” Excludere din viața sportivă dictată în fotbalul timișean. Iar terenul Unirii Tomnatic, suspendat 4 etape

Preşedintele clubului divizionar D timișean Unirea Tomnatic, cândva o grupare de Divizia B, Robert Berezki, care l-a lovit brutal şi violent cu pumnul pe jucătorul Bogdan Demian de la Pobeda Dudeștii Vechi după încheierea meciului din etapa a IV-a, intermediară, a fost exclus din viaţa sportivă şi amendat cu suma de 3.200 de lei, conform celor decise în ședința de astăzi de la ora 11 din sediul AJF Timiș de către Comisia de Disciplină a forului județean.

Noua ediție a Diviziei D Timiș a avut parte deja de incidente, duelul vestic Unirea Tomnatic – Pobeda Dudeştii Vechi, încheiat cu 2-2 săptămâna trecută, pe 28 august, fiind marcat de fapte reprobabile escaladate după sfârşitul meciului, când unul dintre sportivii oaspeților a sfârșit prin a fi transportat cu SMURD la Urgențe, lovit fiind.

Cazul a fost judecat de Comisia de Disciplină după ce toate părţile implicate au fost audiate iar sancţiunile după cele întâmplate la Tomnatic nu s-au lăsat așteptate dar au și lansat un binevenit semnal de avertizare către cei certați cu disciplina și respectarea regulamentului.

Excluderii din viața sportivă a conducătorului divizionarei D i s-a adăugat și suspendarea terenului clubului Unirea Tomnatic, grupare recidivistă după un incident petrecut în campania precedentă, suspendare pe 4 etape, completată de o amendă de 2.000 de lei.

AJF Timiș s-a făcut astfel clar și pe deplin înțeleasă că este intolerantă vizavi de actele nesăbuite de pe gazon sau din afara terenului, fiind de așteptat ca prioritate să aibă respectul și spiritul de fair-play între toți cei implicați, într-o abordare în primul rând mai omenoasă și de bună credință.

Jucătorii eliminaţi de pe teren în același meci au primit la rândul lor sancțiuni, Alexandru Ciui (Pobeda) fiind suspendat o etapă şi amendat cu 150 de lei iar Marius Demian, tot de la Pobeda, şi Bogdan Piloiu, de la gazdele din Tomnatic, fiind suspendați câte o etapă.

Din aceeași etapă, jucătorul Romică Corlăţeanu, de la Cocoşul Orţişoara, a fost suspendat pentru trei runde şi amendat cu 150 de lei, dat fiind cartonaşul roşu încasat la meciul disputat în deplasare la Şag.

La ”Judeţ”, Raul Dărăbonţ şi Florin Nati (ambii de la formația din Darova) au fost sancţionaţi cu 5 etape de suspendare şi 150 de lei amendă, Bogdan Nikolic (Bobda) pe 3 etape şi cu 150 de lei amendă, în vreme ce Lucian Ani (Bacova), Cristian Toma (Topolovăţu Mare) și Ilie Bodnar (Bencecu de Sus), vor sta pe tuşă o etapă.

Rezultatul meciului FC Jebel – Unirea Ghilad, întrerupt în minutul 21 la scorul de 2-1 pentru gazde, întrucât oaspeții au rămas în 6 jucători, s-a omologat cu 3-0 pentru amfitrioni, clubul vizitator fiind amendat cu 150 de lei şi primind un ultim avertisment. Iar antrenorul echipei Unirea Banloc, Teodor Suciu, a fost suspendat două etape şi amendat 150 de lei.

În fine, la ”Promoţie”, meciul dintre Vucova și Meget Remetea Mare, din cadrul primei etape, a avut rezultatul omologat cu 0-3, după ce pe teren a fost 3-2 pentru gazde. Au fost totodată suspendaţi câte o etapă trei jucători, și anume Gabriel Iosof (Pişchia), Denis Tifan (Partoş) şi Florin Magdin (Pesac), ultimul alegându-se şi cu o amendă de 100 de lei.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: