Al 29-lea joc pe ”Dan Păltinișanu” după ”ultimul meci pe Dan Păltinișanu”, cu tare puțini spectatori, deși Politehnica – Csikszereda era în primăvară un duel de play-off în 1-6. Asistența redusă, un alt efect negativ al toxicei vaxxinări. Fără mulți fani, ”violeții” tot fără succes acasă: 1-2 de la 1-0

În urmă cu binișor peste 3 ani, cu ocazia finalei județene din 2018 a Cupei României, mărunți politruci convingeau cu ușurință puerila presă locală că respectiva partidă avea să fie și ultima pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, fostul ”1 Mai” timișorean urmând a fi demolat pentru a face loc altuia mai falnic și mai frumos, conform sforăiturilor de nimic ale mincinoșilor pe care nu-i costa nimic să îndruge verzi și uscate. Ei bine, iată că bănățenii nu s-au ales nici până astăzi cu o nouă arenă, ba din contră, tot ”Dan Păltinișanu” fiind colacul de salvare în deteriorare al unui fotbal timișorean la apă, dar și mai mult, ajungându-se până într-acolo încât iubitorilor sănătoși ai sportului rege să le fie interzis mai nou accesul pe bătrânul ”Oval” dacă n-au avut cumva neinspirația morbidă de a se vaxxina după cum îi îndeamnă la suicid alde arahat și alte cozi de topor interne, ori de a se lăsa așa-zis ”testați” cu un așa-zis ”test” care n-are absolut nici o menire în a detecta un așa-zis ”virus” prefabricat pentru o propagandă prin manipulare după tehnici de manual, sau dacă nu cumva s-au ales deja cu un fals rezultat așa-zis ”pozitiv” la vreo așa-zisă ”testare” din ultima jumătate de an. Politehnica – Csikszereda, în primăvară un duel de play-off în 1-6 din Liga 2, a fost în această după-amiază victima efectelor negative ale genocidalei campanii de așa-zisă ”vaccinare” cu al său toxic și nociv vaxxin-vaggin, al 29-lea joc pe ”Dan Păltinișanu” după ”ultimul meci pe Dan Păltinișanu” disputându-se în fața unei asistențe extrem de reduse. Așa-i când interzici discriminatoriu prin segregare accesul în incintă amatorilor sănătoși de fotbal, într-o mizerabilă încălcare a dreptului constituțional și terfelire a noțiunilor științifico-medicale, așa-i când sfidezi inteligența opiniei publice, scârbită de servilismul și obediența dregătorilor din lumea sportului în fața mașinațiunilor ”sistemului”. 

Nu doar numeroși iubitori sănătoși ai fotbalului sunt loviți din plin de oribilul dictat fără justificare al interzicerii accesului în tribună dacă n-au trecut prin așa-zisa ”boală” sau dacă nu s-au autocondamnat la distrugerea sistemului imunitar prin vaxxinarea-vagginare ori dacă nu s-au lăsat așa-zis ”testați” cu un așa-zis ”test” cu rolul de a scoate pe bandă rulantă false așa-zis ”rezultate” așa-zis ”pozitive”, ci și favoriții lor din teren sunt indirect afectați sub forma rezultatelor negative de absența mai multor simpatizanți pe stadion, o echipă cu tineri și de moral precum Politehnica Timișoara continuând să sângereze și în turul actual, precum în sezonul de primăvară din acest an, de pe urma lipsei spectatorilor din tribună.

Club fanion al unui oraș la care se făcea referire și prin sloganul ”spiritul Timișoarei”, Politehnica ar fi trebuit să manifeste în anul centenar o atitudine total opusă celei slugarnice prin care aplică pe pilot automat și fără pic de discernământ și conștiință spirituală dictatele ilegale și de nimic implementate de ”sistem” și prin sport sub forma acceptării accesului la meciuri doar a celor așa-zis ”vaccinați” – deși în cazul în derulare nu-i vorba nicidecum și nici pe departe de absolut nici un proces medical propriu-zis de vaccinare, sau așa-zis ”testați” ori care au fost depistați așa-zis ”pozitiv” la niște așa-zise ”teste” pe piste false, ”barometru” pentru naivi, puerili, dezinformați și ignoranți.  

Însă, în loc să ia atitudine în slujba sportului, a susținătorilor săi, participarea spectatorilor la jocuri fiind esențială sănătății fenomenului, și a propriilor interese în calitate de club participant în competiții, Politehnica a procedat cu obediență și slugărnicie, fără pic de coloană vertebrală, încuviințând să pună condiții iubitorilor sănătoși ai fotbalului – ”interziși” la intrare dacă nu s-au lăsat prinși în plasa dictaturii ”Guvid”.

Cu efecte devastatoare, acest al 29-lea meci pe ”Dan Păltinișanu” după acel așa-zis ultim joc disputat pe ”Dan Păltinișanu” derulându-se astăzi de la ora 17 cu o asistență redusă, nici o mie de spectatori, deși sâmbăta după-amiaza, iar fără suficient de mulți simpatizanți ”în spate” consecințele au fost cât se poate de dureroase și sub forma rezultatului final, 1-2 (1-1) de la 1-0 în minutul 1.

După 1-1 tot pe ”Dan Păltinișanu” cu FC Buzău și 0-1 în prelungiri în nocturnă cu retrogradații ieșeni, acest 1-2 conturat în minutul 89 prin lovitura dată de ciucani aduce cu un soi de criză a alb-violeților pe propriul teren, firească în condițiile asistenței reduse, precum jucătorii Politehnicii nu și-ar dori nicidecum, să evolueze în fața unor tribune ca și goale. Cum să-ți tai singur craca de sub picioare, pe post de club slugarnic ”sistemului” deși beneficiind de o vocală galerie, prin a refuza accesul în tribune tocmai amatorilor sănătoși de fotbal!? Ce ar avea respectivii de demonstrat în favoarea evidenței absolute încă din capul locului în sensul că bineînțeles că sunt într-adevăr sănătoși. din moment ce studiile de specialitate date publicității deja anul trecut pe seama cercetărilor raportate la milioane și milioane de oameni, mai exact aproape 10 milioane din aceeași conurbație chineză, au dovedit explicit că transmiterea asimptomatică este nulă, demontând astfel unul dintre miturile de la baza cu picioare de lut a unei așa-zise ”pandemii” care n-are cum să existe în condițiile în care Ministerul Sănătății din România încă n-a declarat oficial din martie 2020 încoace nici măcar o ”epidemie”!?!

Asta a ajuns onor Politehnica să încuviințeze în ”orașul Revoluției” la aproape 32 de ani de la artocitățile din decembrie 1989, când eroii s-au jertfit cu pieptul gol pentru drepturi și libertăți, și în anul centenarului clubului, și anume să se plieze pe absurditățile discriminatorii ale unui ”sistem” criminal în iraționalitatea și ignoranța sa, interzicându-le iubitorilor sănătoși ai jocului accesul într-o tribună în aer liber la un eveniment sportiv cu public. 

Întrebări. Chiar sunt decidenții dregători de la cluburi în transă psihotică și nu mai gândesc absolut deloc? Sunt într-atât de traumatizați încât acceptă orice aberații fără justificare dar mai ales ilegale în raport cu dreptul constituțional și fără pic de noimă din punct de vedere științifco-medical, doar pentru că le sunt dictate ”de la centru”? Sunt într-atât de înfricoșați de pierderea locului călduț sub soare încât n-ar spune nici ”pâs” deși toate evidențele le-ar impune să procedeze altfel? Sunt chiar într-atât de îndoctrinați, îndobitociți, fără filtrul rațiunii și în disonanță cognitivă încât ar face orice pentru a-și proteja ”spatele” prin supunere oarbă!? Istoria oricum îi va judeca, și crunt o va face, toți cei care într-o mai mică sau mai mare măsură sunt actualmente complici implementării și prin sport a dictaturii ”Guvid” urmând a-și primi cândva răsplata, și nu doar cea divină.

Nimeni nu îndeamnă la rebeliune sau acte nesăbuite, dar un minim gest decent de partizanat cu soarta celor refuzați la porțile de acces în tribune ar trebui să transpire măcar dinspre un participant la evenimentul sportiv, fie acesta conducător de club, fie antrenor, jucător, fan din galerie sau spectator acceptat în incintă. 

Unde-i oare atât de fireasca și naturala solidaritate asociată arenei sportive? Ca și inexistentă, zdrobită de lașitatea unei societăți civile locale fără pic de reacție, cu cârpa botniță pe chipul imposibil să mascheze frica.

Fotbalul se autodecimează în umbra unei himere, existența așa-zisului ”virus” nefiind încă nici până acum dovedită științific în absența totală a măcar unei mostre izolate oruinde în lumea asta largă, iar sportul cu puțini spectatori în tribune este ca și mort, pentru a nu mai face referire la trăirile avute de jucători în teren, fără susținători ”în spate”, cu urmările de rigoare, încă un naufragiu acasă, al treilea din 3 tentative. Toate eșuate.

Astăzi chiar și în fața unor ciucani învinși până acum pe linie în deplasare, și la nou-promovata departamentală a comunismului în devenire CS al Armatei Steaua, și cu 2-0 la ACS Petrolul 52, și chiar cu 4-1 la AFC Hermannstadt. Ceea ce n-a izbutit AFK Csikszereda în primele 3 meciuri afară din Liga 2, a reușit în 90 de minute pe un ”Dan Păltinișanu” ca și gol, și anume să înscrie de două ori. A doua victorie în nici o săptămână pentru roșu-negrii din Miercurea Ciuc, după ce în precedentele 5 runde pierdeau în serie…

Rămâne așadar cum am stabilit, Csikszereda impunându-se din nou în fief-ul alb-violeților, precum o făcea și în primăvară în turul fazei play-off din zona 1-6 în Liga 2, atunci cu 0-1, astăzi cu 1-2.

După ce poliștii au deschis scorul încă din secunda 50, prin Cosmin Bîrnoi, pe fază la respingerea portarului, în urma șutului lui Octavian Ursu, servit de Andrei. ”Violeții” păreau a fi pe drumul cel bun dar n-au reușit să țină de rezultat, așa cum nu izbuteau nici cu FC Buzău, doar că egalarea a venit de astă dată mult mai repede, încă din minutul 11, Kovacs Lorant înscriind cu capul: 1-1.

O victorie a alb-violeților i-ar fi săltat în clasament peste concitadinii de la Ripensia, dar deznodământul întâlnirii unora dintre trupele cu cele mai multe goluri primite în primele 6 etape, în contrast cu impenetrabilitatea lor din ediția trecută, a dus la apropierea ciucanilor la un singur punct de poliști, pe pozițiile 14-15.

Timișorenii au avut șansa preluării conducerii chiar înaintea pauzei, însă Ursu a fost intuit cu ușurință de Gyenge după ce centralul Costreie din Buftea a fost bun cu gazdele prin a indica punctul cu var la o cădere a căpitanului Mera în careul ciucanilor, lovitură de la 11 metri ratată, fără ca vizitatorii să beneficieze apoi de un penalty, tot în ultimele faze din prima repriză, deși acesta s-ar fi impus poate mai mult.

Partea secundă, de o factură și mai slabă, a dezvăluit carențele valorice ale participantelor într-un eșalon în care astăzi au fost înregistrate și rezultate precum 6-0 sau 0-6, finalul fiind însă devastator pentru bănățeni. Căci în minutul 89, la nici 10 minute după ce Csikszereda efectua o triplă modificare drept răspuns rapid la o dublă schimbare în tabăra ”violet”, David Bor a înscris golul victoriei pentru harghiteni, 1-2, plonjând la bara a doua, din fața lui Mera, unde a reluat cu stângul, împingând mingea în plasă din 4 metri, după centrarea expediată din dreapta careului de Marvin Schieb, ex-polist proaspăt intrat în joc, o dată cu un alt ex-polist, Petre Ivanovici…

Lovitură de grație pentru Politehnica Timișoara, cuțit învârtit în rana fanilor viola, oricum cătrăniți nevoie mare pentru învestirea lui Călin Rosenblum ca director sportiv al clubului, aspect pe care l-au taxat prin înscrisul bannerului desfășurat spre final, ”Oriunde, numai la ASU nu”. 

De-acord, dar la ce tărie vocală ne-am mai putea aștepta cu-adevărat din partea suporterilor în privința extrem de sensibilului subiect al interzicerii accesului în tribună a spectatorilor sănătoși, din moment ce glasul lor n-a avut ecoul dorit nici măcar în cazul punctual minor al numirii unui director sportiv indezirabil!?

La conducători de paie, încă un nou conducător de paie, iar la asemenea adunătură, nici de mirare rezultatele, dar mai ales nici de mirare obediența acestora față de ”sistemul” din care se adapă prin încuviințarea de către club a unei atitudini discriminatorii de segregare a spectatorilor, vaxxinați respectiv nevaxxinați.

Ce pot să înțeleagă asemenea dregători de-o viață unși în ”sistem” și la ce să te și aștepți de la ei!? Numiți politic, fotbalul fiind deturnat în siajul intereselor politice, pe fondul unor imixtiuni de nedescris. Sportul, un vehicul încălecat pentru implementarea unor odioase inginerii sociale, Politehnica, un club la fel de încălecat pentru aplicarea și sub flamură alb-violet a unor dictate pentru care timișoreni cu crezuri de altădată și-ar fi dat și viața în stradă.

Deces moral al complicilor la infamia blocării iiubitorilor sănătoși ai jocului în afara arenei, vise umede și fierbinți pe care nici alde naziștii nu le-au pus cu adevărat în aplicare, iar rezultatele negative sunt doar bomboana pe coliva alb-violet.

Trăim în dictatura ordonanțelor de urgență dinspre Guvern, care n-au nimic de-a face cu dreptul constituțional și legislația, legile fiind apanaj doar al Parlamentului, și trăim într-o dictatură pseudo-medicală, croită de oculta satanică mondială pentru depopularea forțată prin crime împotriva umanității și genocid, împotriva oricăror norme științifico-medicale, dar toată orchestrația morbidă a cozilor de topor ”de la centru”, Guvern – Cotroceni – Parlament – ISU – DSP – MTS – FRF și toată cohorta inspectoratelor și direcțiilor, nu echivalează cu o acoperire pentru totala lipsă de atitudine a oamenilor de sport, din contră, complici mascaradei. Într-o bună zi le va veni urât rândul și acestor trepăduși de conducători fără coloană vertebrală, imuni în aceste zile la nedreptățile pe seama unor semeni care se întâmplă a fi cetățeni localnici iubitori de sport.

Rușine nerușinaților fără pic de reacție și atitudine la absurditățile celor cărora le sunt complici! Iar rezultatul nu le este o palmă îndeajuns acestor ignoranți, cu regrete din partea Sporttim pe adresa iubitorilor sănătoși ai jocului care sunt oribil discriminați prin interdicția de a nu putea asista la meciuri. Nu că ar merita cei din fenomen prea mare atenție, dar ar fi totuși dreptul legitim al celor actualmente ”interziși”. Păcat și de sportivi, în suferință și ei prin absența mai multor spectatori la jocuri, dar își merită întrucâtva soarta prin aceeași lipsă totală de atitudine.

Treziți-vă cu toții în acest al 13-lea ceas, ceea ce Sporttim vă tot îndemna încă dinaintea debutului mascaradei, la început de 2020. Oricum vă va veni rândul tuturora într-o bună zi, să fiți discriminați cel puțin în aceeași măsură. Depinde de voi…

Urmează ieșiri, miercuri la Slobozia în 16-imile Cupei României, de la ora 16:30, iar în etapa a opta din Liga 2, duminică de la 11, la Târgu Jiu. Rezultatele rundei în curs și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi.

*

Politehnica Timișoara: Murariu – Sofran, Mera – cpt., Scutaru, Oanea – Ignea (minutul 77, Hațegan), R. Lazăr – Andrei, Bîrnoi (87, S. Costea), D. Benzar (77, Gerbi) – O. Ursu.

Rezerve: Păduraru – Bocșan, Moțiu, Zaluschi, Minteuan, Pamfile.

Antrenor: Dorin Toma.

AFK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Csuros – cpt., Bor – Bara, L. Kovacs – Jebari (minutul 82, Petre Ivanovici), Gal-Andrezly (82, Schieb), Bărăbaș (82, Bujdoso) – Rodri Hernando (62, A. Meszaros).

Rezerve: Rybansky – Aszalos, Vereguț, Rotar, Szondi.

Antrenor: Valentin Suciu.

Dorin Toma (antrenor Politehnica): „Din păcate tot aşa zicem după ultimele trei jocuri: puteam să câştigăm, puteam să facem puncte, nu putem antrena ghinionul, nu putem antrena neşansa. E al doilea joc pe care-l pierdem în minutul 90, este frustrant. Vă daţi seama că pierdem şi din încredere. Ne aşteptam ca jocul de astăzi să-l câştigăm pentru suporterii noştri, care sunt şi la bine şi la rău, din păcate lipsa de rezultate îi îndepărtează şi pe ei. Ne doream să trecem peste perioada mai puţin bună ca şi rezultate şi să o depăşim azi cu o victorie. Am început foarte bine jocul, am jucat la fel foarte bine… când adversarul are două centrări în careu şi pierdem, ce puitem face? Trebuie să mergem mai departe, capul jos, să muncim mai mult, să fim umili, pentru că cred că şi asta e o problemă. Puteam să intrăm în avantaj la pauză, cu 11 metri în minutul 45, gestionam cu totul altfel, dar asta este… Să tăcem cât de mult şi să muncim mult mai mult.”

Valentin Suciu (antrenor Csikszereda): ”Una peste alta suntem bucuroşi de victorie, chiar dacă un egal era un scor mult mai echitabil. Văzând jocul, mai ales că au ratat şi un penalty sau mai bine zis a apărat portarul nostru un penalty. Dar după aspectul jocului un rezultat egal era mai corect, dar aşa e în fotbal, nu întotdeauna se întâmplă cum este corect. Am avut şi noi în primele cinci etape jocuri în care meritam mult mai mult, dar nu am luat niciun punct. Astăzi, din fericire am luat cele trei puncte şi sunt bucuros pentru băieţi şi pentru toată lumea. Startul a fost unul catastrofal, cel mai tare adversar al nostru am fost tot noi. Acum uşor uşor, după aceste victorii, începem să ne recăpătăm încrederea şi sper să o ţinem cât mai mult. Astăzi am avut şi noroc şi în meciul trecut… Trebuie să ţinem de acest noroc cât mai mult timp. Eu mă bucur că până la urmă am rămas. De două săptămâni am un ajutor important în cadrul staff-ului – Francisc Dican. Era nevoie de mai mult timp de cineva care să ne ajute. În mod normal aşa trebuie să fie ierarhia într-un club. Rezultatul e al jucătorilor!”

Arbitru: Sorin Costreie (Buftea / Ilfov); asistenți: Orbuleţ (Bucureşti) și Bobe (Videle); rezervă: Tudor Florin Jurca (Arad). Observatori: Savaniu (Satu Mare) și Lolea (Reşiţa).

 

 

     

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: