Al treilea eșec la rând: Crişul Chişineu Criş – CSC Dumbrăviţa 2-1 (1-0)

Pe cât de bine a început campionatul, cu 3 victorii consecutive, lider și în etapa a patra cu golaverajul 18-2, pe atât de slab a încheiat turul CSC Dumbrăvița, cu trei eșecuri succesive, ultimul, sâmbătă după-amiază, pe terenul unei invincibile de pe podium care prelua șefia clasamentului în runda a V-a și care a fost încurcată acasă doar de o altă echipă arădeană, liderul din Lipova, acum două săptămâni: CS Crişul Chişineu Criş – CSC Dumbrăviţa 2-1 (1-0).

Partu înfrângeri în ultimele 5 etape pentru alb-verzii lui Sorin Bălu, necaracteristic lor, timișenii mulțumindu-se cu reducerea diferenței pe terenul secund clasatei arădene, după înfrângeri în care nu înscriau deloc, 0-1 acasă cu ACS Poli și cei din Ghiroda. 

Dumbrăvițenii au încasat gol în aceeași perioadă a fiecărei reprize, replica ulterioară fiind insuficientă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 18 prin Alin Ciornei, cu un şut de la 18 metri în dreapta lui Miklos, sus, spre vinclu, iar în mitanul secund cei de la Chişineu Criș au dublat avantajul în urma unei lovituri libere din preajma careului, şut imparabil al lui Sebastian Susan: 2-0 în minutul 64.

După 10 minute, Făgărăşanu a trimis mingea în transversală cu un şut de la 22 de metri. iar în minutul 73 oaspeţii au redus din handicap prin Petrișor Jichici, la numai 3 minute de la intrarea pe teren, înlocuindu-l pe Udrea.

”Verzii” vor încheia sezonul de toamnă pe terenul ultimei clasate, vineri de la ora 14, la Becicherecu Mic. Programul etapei viitoare și ultimele rezultate din C8, pe coloana clasamentelor.

*

CS Crișul: Zamfir – Haloș, Sabău, Nistor, Siminic – Ciornei (min. 60, Budur), Pavel, Suslak (min. 75, Clej), Sulsan – Sulea (min. 75, Tesedan), Modan.

Pe bancă: Pășcălău – Pătlăgică, Tambor, Lazăr.

CSC Dumbrăvița: Miklos – Motreanu, Telescu, David, Podină – Făgărășanu, Udrea (min. 70, Jichici),– Mura (min. 60, Pituc), Coroiu (min. 85, Enciu), Ștefan (min. 85, Morariu) – Drăghici.

Antrenor principal: Sorin Bălu.

Rezerve: Smaranda – Andrei, Ferțu.

Arbitri: Octavian Ciucanu (Braşov) – Cristian Nicolae Lucaci (Baia Mare), Marian Tunsoiu (Șinca Nouă / Braşov). Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Marius Claudiu Ștefan (Orăştie).

*

Declaraţii…

Adrian Abrudean (antrenor principal CS Crişul): ”Așa cum anticipam, a fost un meci destul de echilibrat, tacticizat în marea sa parte, cu puține faze de poartă. În astfel de meciuri, contează să rămâi concentrat, să fii pragmatic, iar când apar și execuțiile personale de genul celora reușite de Ciornei și Susan, ai un mare avantaj. Oricum, ca și joc, ca prestație generală, am fi meritat victoria. Oaspeții au fost periculoși doar prin niște șuturi de la distanță, iar golul l-au reușit dintr-o fază fixă nu foarte bine bătută. Presiune au pus pe noi de abia în ultimele minute, însă a fost ceva steril, acceptat de noi încă după golul de 2-0. Ne interesau mult punctele azi, ele au fost luate și contează enorm în economia clasamentului. Obiectivul nostru este o clasare pe unul dintre primele 5 locuri în clasament, dar – bineînțeles – ne dorim să fim cât mai sus. Mai avem două jocuri în acest an, ambele săptămâna viitoare împotriva unor adversari importanți ai seriei, cu Pecica respectiv Ghiroda, și vrem să le câștigăm”.

Sorin Bălu (antrenor principal CSC Dumbrăvița): ”A fost un joc viu disputat, între două echipe bune, ce au pus preț pe tactică. A ieșit un meci echilibrat, nu știu dacă meritam să câștigăm sau să pierdem, dar nu mai contează acum. Gazdele au avut un vinclu și un șut care a spart zidul, noi am dat o bară, plus alte două ocazii, cam la asta s-a redus dominarea noastră teritorială, ca să spun așa. Mai este o etapă anul acesta, nu știu ce va mai fi până la final. Observ că sunt câteva echipe care bat meci de meci, nu știu dacă mai poate fi Dumbrăvița luată în calcul pentru unul din cele două locuri pentru baraj…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: