Al treilea triumf la zero în deplasare: Șoimii Lipova – CS Avântul Periam 0-1 (0-0). Corner! Stanache: ”Cu o experiență mai bogată, am știut să-i oprim”

De la a încheia sezonul de toamnă în genunchi printr-un eșec cu 7-0 în Timișoara, la a debuta în cel de primăvară prin a câștiga în deplasare în județul vecin la nord împotriva ocupantei locului 2, iată schimbarea în bine izbutită de nou-promovata timișeană în Liga 3, care astăzi de la ora 15 a dat lovitura spre final la reluarea returului în Seria 8 din Liga 3: CS Șoimii Lipova – CS Avântul Periam 0-1 (0-0).

Timișenii încheiau turul triumfând în deplasare în județul Arad, cu 0-2 la Cermei pe 7 noiembrie în etapa a IX-a, după ce se impuneau tot cu 0-2 și în runda a șaptea la Becicherecu Mic, iar iată că astăzi au bifat al treilea succes fără gol primit pe teren advers după promovarea în Liga 3, dând uitării dușul rece de pe ”Electrica” de la debutul returului.

Meciul din etapa a 11-a în Liga 3 s-a jucat pe cochetul stadion din Sânnicolaul Mic arădean, în cele mai bune condiţii, salutate de antrenorul oaspeţilor, Marius Stanache, cu atât mai bucuros la final. Porniți cu șansa a doua, bănățenii învingând-o pe ocupanta locului secund care aspiră la promovare.

Gazdele au reuşit să scuture plasa în minutul 35 prin Trabalka, gol însă anulat pentru ofsaid. Primă repriză fără goluri dar cu trei cartonaşe galbene, primite de Nagy în minutul 24, Gherasim (30) şi Moldovan, de la oaspeţi, în minutul 33.

Partea secundă s-a jucat mai mult pe contre iar după ce au apelat la o dublă schimbare spre mijlocul mitanului, în minutul 65, vizitatorii au înscris în minutul 75, când Cosmin Mânecan a executat o lovitură de la colţul terenului, mingea fiind deviată cu capul de Gălăţan, intrat după pauză, și ajungând la Răzvan Trandu, şut de la 13 metri, direct în dreapta portarului, la vinclu: 0-1.

Alte trei cartonaşe galbene și după pauză, lui Paulevici în minutul 60 respectiv Mureşan (min. 62) şi Trandu (min. 87), ambii de la oaspeţi.

*

Marius Stanache, antrenor principal al celor din Periam, a explicat că ”Am întâlnit un adversar cu pretenţii la promovare și sincer noi am plecat cu şansa a doua. Dar din punctul meu de vedere pe teren lucrurile nu au stat aşa. Ei au jucat acest meci sub mare presiune, iar spre bucuria mea a contat că sportivii mei, având o experienţă mai bogată în acest fenomen, au ştiut cum să-i oprească pe adversari în toate atacurile pe care şi le-au creat. N-au reușit să ne înscrie un gol. Doresc să-i felicit pe organizatori pentru condiţiile în care s-a jucat acest meci, pe un teren foarte bun, pe care noi am reuşit să ne desfăşurăm jocul. Chiar condiţii de Liga 1. Aştept cu încredere următorul meci!” Și anume acasă cu ACS Progresul Pecica. Iar apoi deplasarea la Dumbrăvița.

*

CS Şoimii Lipova: Iliescu – Nagy, Pop, Popa, Prună – Trip (min. 82, Stoin), Polgar (cpt.), Salhi, Gherasim (min. 75, Simedru) – Trabalka, Paulevici (min. 75, Ardelean).

Antrenor principal: Flavius Sabău.

Pe bancă: Buta – Hațegan, Gavrilă, Ciubăncan, Vlad, Rusu.

Avântul Periam: Ciui – Moldovan, Artimon, Mureșan, Mihoc, Maier (min. 65, Gălăţan), Oancia, Mînecan, Mager – cpt. (min. 87, Bobu), Trandu (min. 90+2, Toma), Tulcan (min. 65, Dobie).

Antrenor principal: Marius Stanache.

Pe bancă : Bîlc – Olteanu, Siminiceanu, Andrei Ciobănică, Vidican.

Au arbitrat: Pascu (Sibiu) – Recsenedy (Sfântu Gheorghe) şi Biro (Belin). Observator de arbitri: Barjac (Zalău), delegat de joc: Burtea (Reșița).

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: