Alb-negrii se pun după retrogradare pe… banca de rezerve. Tribuna a II-a: „Penalii!”, „Ruşine!”

Primul triumf acasă în 2014 a venit puţin prea târziu pentru ACS Poli, anulat fiind de deschiderea de scor izbutită deja în minutul 6 de Viitorul Voluntari, acasă cu Ceahlăul, şi de egalarea reuşită în ultimul sfert de oră de „călăul” alb-negrilor promovaţi, Cristea, pentru FC Braşov, la Mediaş.

Cele două rezultate de care se temeau timişorenii, dar la care n-au ţinut să aplece urechea, de la Chiajna, în jocul Viitorului Voluntari, 1-0 cu Ceahlăul, respectiv Mediaş, Gaz Metan – FC Braşov, 1-1, cu goluri căzute după pauză, au anihilat ceea ce a fost doar al cincilea succes acasă pentru ACS Poli în 2013-2014.

După 2-0 cu Dinamo, 2-1 cu Gaz Metan şi 1-0 cu Oţelul respectiv CFR Cluj, ACS Poli a trecut tot cu 1-0 şi de Concordia, prin cel de-al treilea gol al stagiunii pentru Cristian Bărbuţ, primele sale reuşite fiind tot acasă, cu dinamoviştii respectiv contra Pandurilor, în primele 12 etape, însă cu 5 triumfuri pe „Dan Păltinişanu” dintr-un total de 17 apariţii şansele de supravieţuire au rămas mici iar soarta nou-promovaţilor, şi la cheremul altora.

Nu mulţi au fost spectatorii care au luat în această seară calea stadionului, cu porţile larg deschise, intrarea fiind liberă, iar dacă la ora 21, de start, erau în tribună cu sutele, pe parcurs au mai sosit la meci, însă s-au lansat în scandări abia după deschiderea scorului, destul de facil reuşită de Bărbuţ în primele 5 minute după pauză, şi au amuţit odată ce a parvenit vestea egalării, în Gaz Metan – FC Braşov 1-1.

La încheierea partidei, retrogradaţi fiind, jucătorii gazdă s-au retras încet-încet spre banca de rezerve, unde au zăbovit în vreme ce de la tribuna a II-a, pe fondul frustrării privitorilor, unii dintre spectatori s-au lansat în apelative, „Penalii!”, scandând şi „Ruşine! Ruşine!” dar şi „Singura la zi cu salariile plătite!”

Aplauzele au fost direcţionate pare-se doar spre Nuno Claro, Dan Alexa şi, ironic, Marius Şumudică, într-o reciprocitate antrenor-tribună, pe când Petre şi compania n-au fost cruţaţi.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: