Alb-verzii, primele eșecuri cuplate din tur: Flacăra Horezu – CSC Dumbrăvița 2-1 (2-0)

Etapa a 13-a a seriei vestice în Liga 3 le-a adus alb-verzilor premiera cuplării unor înfrângeri în actualul campionat, și tot cu 2-1, după cel înregistrat acasă cu liderul imbatabil din Craiova. O fostă secund clasată, alunecată pe locul 9 după ce a pierdut în serie ultimele 3 partide, a dispus de vizitatorii ocupanți ai poziției a șasea, depășindu-i cu un punct în ierarhie: Flacăra Horezu – CSC Dumbrăviţa 2-1 (2-0).

Unde s-a impus cu două etape în urmă nou-promovata din Becicherecu Mic, n-a învins și CSC Dumbrăvița, care a plătit tribut golurilor primite în prima repriză a meciului jucat de la ora 14 în antepenultima rundă a turului din Seria a IV-a.

Gazdele vâlcene au deschis scorul în minutul 20 prin Adrian Popa, profitând de lipsa de comunicare între portarul oaspeţilor şi un fundaş. Iar cu două minute înainte de finalul reprizei I acelaşi Popa a înscris cu un şut de la 16 metri la colţul lung, în dreapta portarului Mikloş.

În repriza a doua, trupa lui Sorin Bălu a trecut de două ori pe lângă gol, gazdele respingând de pe linia porții în minutele 68 şi 75, la şuturile lui Făgărăşanu și Ştefan au fost, cărora li s-a opus Munteanu.

Golul ”verzilor” a fost marcat în ultimul minut de joc de Marco Enciu, cu un lob de la 16 metri peste portarul Popa. S-au acordat trei minute de prelungiri dar înfrângerea nu a mai putut fi evitată, Dumbrăviţa întorcându-se acasă fără nici un punct. 

Probabil supărat de înfrângere, Sorin Bălu ne-a declarat scurt că ”a fost un meci bun, chiar cu puţin peste media ligii a treia!”

Alb-verzii vor încheia turul în deplasare la Cermei, mai întâi primind vizita hunedorenilor.

*

Flacăra Horezu: Raul Popa – Samson, Munteanu, Dinu, Bîrziche – Precup, Preda – Adrian Popa, Nuță (min. 64, Nistor), Georgescu (min. 70, Stănică) – Gueye.

Antrenor: Adrian Popa.

CSC Dumbrăvița: Robert Miklos – Străuţ (min. 67, Enciu), Telescu – cpt., David, Siminic – Morariu, Boldea (min. 46, Ştefan), Dorin Codrea, Stupu (min. 75, Briciu), Făgărăşanu – Drăghici.

Antrenor: Sorin Bălu.

Pe bancă: Smaranda – Bilia, Keschez, Foca.

Au lipsit: Stancu, Nanu, Coroiu.

Rezultatele de vineri în C4 și programul etapei a 14-a, penultima din tur, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 42

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: