Alba-neagra. TAS încă ţine pe jar Timişoara contra UEFA, FRF

Clubul alb-violet înştiinţează pe portalul www.politimisoara.com că luni, 18 iulie, se va anunţa decizia TAS, conform notificării remise joi după-amiază prin fax grupării bănăţene din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv, care explică faptul că forul îşi va continua deliberările în dosarele FC Timişoara SA contra UEFA respectiv FRF şi intenţionează să ia o decizie până luni la amiază, după ora Elveţiei.

Iar cum ceasurile elveţiene sunt renumite pentru precizia lor, e de aşteptat ca agonia aşteptării şi tot ridicolul situaţiei să fie curmate cât de curând, de pe-o zi pe alta. În schimb FC Vaslui, profitoarea de circumstanţă a declasării alb-violeţilor, deja îşi ştie adversara din cel de-al treilea tur preliminar al Champions League, în care, pe „ruta ligii”, va întâlni în 26/27 iulie şi 2/3 august pe Twente Enschede, din Olanda. Aşadar poliştii ar fi avut parte de vicecampionii şi finaliştii Cupei Olandei, alb-roşii antrenaţi de ex-goal-keeperul Belgiei, Preud´homme.

Salutar este faptul că portalul clubului timişorean a lansat astăzi acest prim anunţ oficial în cazul scandalului de nelicenţiere al FC Timişoara SA de la cel publicat în 3 iunie, când notifica faptul că „a pornit acţiunile în justiţie, deocamdată în cea sportivă, iar etapizat vom ajunge în cea civilă şi penală. Începând de luni, 6 iunie, vom publica documente care, în contradictoriu cu sentinţa şi motivarea Comisiei de Apel pentru licenţiere vor arăta tuturor abuzul de neimaginat care a fost produs împotriva noastră”. Abia astăzi au spart alb-violeţii gheaţa tăcerii printr-un comunicat remis mass-media în întregul ei pe tema nelicenţierii, după aproape o lună şi jumătate în care declaraţiile date exclusiv unora sau altora de conducătorii clubului doar au întreţinut controversa şi sămânţa de scandal. O îndreptare în bine…

De remarcat că TAS judecă apelurile Fotbal Club Timişoara SA, şi nicidecum Poli, ca o dovadă în plus că, fie şi de nu ne place, gruparea alb-violet încă este apelată de alţii în acest mod. Desigur, toţi o ştim ca Poli şi ar fi de dorit să fie într-adevăr Poli, ceea ce este şi cazul, dar ca o dovadă în plus a haosului ce învăluie acest club târât în cele mai nefericite scandaluri, clubul încă mai poartă de gât eticheta nedorită. Da, şi-a recucerit posesiunile „sfinte” de drept dar, iată, momentan încă este Fotbal Club. Desigur, nu aşteptăm altceva decât a fi cât de curând apelat de „restul lumii” ca Poli, şi nu FC Timişoara. Şi pe portalul TAS, şi pe UEFA sau LPF…

Până una alta, poliştii care-au avut tăria să reziste pe metereze, plus cei care n-au avut pare-se de ales, vor înfrunta de la ora 18 canicula şi pe FC Bihor, în revanşa acelui 1-3 de marţi, de la Oradea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Alba-neagra. TAS încă ţine pe jar Timişoara contra UEFA, FRF

  1. adi spune:

    Save Timisoara from communists…again!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: