Alex Munteanu pe postul lui Bărbuț, primă sosire la ACS Poli înaintea celor punctate mâine

ACS Poli Timișoara a anunțat astăzi, la numai 5 zile după evitarea la baraj a retrogradării din Liga 1, identitatea primei achiziții dinaintea ediției 2017-2018, care va fi a treia consecutivă pentru cei de pe ”Dan Păltinișanu” în eșalonul de elită, fiind vorba despre acoperirea postului lăsat liber prin anticipata despărțire de Cristi Bărbuț, parafată încă de săptămâna trecută.

Supraviețuitoarea în Liga 1 va anunța printre altele în cadrul conferinței de presă programată mâine după-amiază, miercuri 21 iunie de la ora 15, numele primelor noi achiziții ale lui ACS Poli înaintea campionatului ce va demara la mijlocul lunii viitoare, peste 3 săptămâni și jumătate, însă deschizător de pârtii este deja mijlocașul dreapta Alex Munteanu, care a semnat astăzi cu bănățenii un contract valabil pe o stagiune, preluând astfel postul lăsat vacant de mai tânărul Bărbuț, care a luat calea Băniei.

ACS Poli își începe pregătirile la începutul săptămânii viitoare. Munteanu, care în 31 octombrie va împlini 30 de ani, a evoluat în ultimele opt sezoane la Gaz Metan Mediaș, formație cu care își încheie angajamentul luna aceasta. În ultima stagiune, autorul a 156 de prezențe în Liga 1 a evoluat în 37 de meciuri oficiale pentru sibieni în toate competițiile, reușind șapte goluri și cinci pase de gol.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: