Alexandru Baranyi, 40 de goluri! CS Ghiroda – Avântul Bobda (Luceafărul) 6-1 (1-1)

Campion este un club retrogradat anul trecut din Liga 3, pe 2 este aceeaşi vicecampioană din 2012, dar iată că pe podiumul Diviziei D Timiş a penetrat o nou-promovată care este a treia şi ca eficacitate în liga a patra, cu o medie de aproape 3 goluri marcate pe meci, la acest fructuos bilanţ contribuind cu vîrf şi îndesat şi un anume Alexandru Baranyi, care, cu „troica” de astăzi, a atins „borna 40”! A fost CS Ghiroda – Avântul Bobda (Luceafărul Timişoara) 6-1 (1-1).

Aşadar doar o repriză a izbutit astăzi buturuga mică, mânjii lui Angelo Foale, de la Luceafărul, să ţină piept mult mai experimentatei echipe locale, CS Ghiroda, pregătită de Alin Miloş, terminând după 45 de minute la egalitate, 1-1.

Ambele goluri au fost înscrise din lovituri de la 11 metri, golgeterul Baranyi deschizînd scorul în minutul 31 iar Ciurescu egalînd în minutul 40. După pauză, localnicii n-au mai dat nici o şansă junilor, reuşind să mai înscrie 5 goluri, două consecutive, de către golgeterul campionatului, Alexandru Baranyi, în minutele 49 şi 55, care a ajuns astfel la cota 40, şi alte două goluri reuşite de Ciprian Străuţ în minutele 60 şi 65.

Ultimul a fost şi cel mai spectaculos, cu un şut de la 40 de metri, în ultimul minut de joc, autor Constantin Popa. Cu această victorie ghirozenii sunt pe podium, la egalitate de puncte cu Chişoda (locul secund), despărţite doar la golaveraj.

Ghiroda: Vlas – Protopopu, Borchescu, A. Bogdan, Gruber, Giuchici, C. Popa, Străuţ, Stanciu, Pătraşcu, Baranyi.

Antrenor: Alin Miloş. Au mai intrat: Marius Andrei, Plopeanu, Faimoc şi Hodoşan.

Pe bancă: Mircescu, Rus Octavian şi Fundiur.

Luceafărul: Romaş – Jorj, Tarpian, Racoceanu, Biriş, Caius Rus, Chiticaru, Stigleţ, Filip, Mungiu şi Ciurescu.

Antrenor: Angelo Foale. Au mai intrat: Ciucă, Sujmea şi Leopard.

Arbitri: Costel Dobrişan – Andrea Betea, Patricia Samsudean. Observatori: Nicolae Pleşa şi Ionel Bolog.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 5

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: