Alexandru Pelici (Ripensia), 1-1 în Ciarda Roșie: ”Este un prim pas făcut împreună, prim punct dedicat întregii familii a Ripensiei! Păcat de ocaziile create, prin prisma lor meritam victoria”

Ripensia a remizat 1-1 pentru a patra oară consecutiv în meciurile acasă, și tot prin a reveni spre final, de astă dată însă nu pe ”Dan Păltinișanu” ci în Ciarda Roșie, și în premieră pe teren propriu cu noul antrenor principal Alexandru Pelici pe banca tehnică. 1-1 de la 0-1 la pauză cu CS Mioveni, Bădăuță devenind al nouălea marcator al timișorenilor în actualul campionat prin egalarea izbutită în minutul 78.

Alexandru Pelici a spus: ”În primul rând felicit jucătorii pentru efort și toată munca depusă! Păcat de ocaziile create, căci după ocaziile clare pe care le-am avut, meritam victoria. Am întâlnit o echipă bună, bine organizată, cu o defensivă foarte bună, bine grupată, și care atacă bine pe spații. A primit până astăzi numai 11 goluri, cea mai bună din Liga 2 la acest capitol, primește foarte greu. Noi ne-am creat ocazii contra lor, păcat însă că nu le-am fructificat. Dar este un prim pas, un prim pas făcut împreună, cu țelul să acumulăm cât mai multe puncte din jocurile rămase”.

Pelici a explicat că ”terenul de-aici, ca și suprafață și mărime, este tot pe-acolo precum pe ”Dan Păltinișanu”, dar jucătorii erau probabil mai familiarizați cu acest teren, având repere mai bine definite. În mod sigur au contat însă astăzi spectatorii, căci dacă erau în același număr pe Dan Păltinișanu, acolo nu s-ar fi auzit, dar aici ne-au împins din spate, și le mulțumim și dedicăm acest punct, dedicăm la toată familia Ripensiei acest prim punct!”

Introdus din minutul 71, după ce în precedenta apariție intra din minutul 79 în partida acasă cu FC Argeș, anterioară acesteia, Bădăuță a egalat în minutul 78: ”I-am spus să dea gol la faza în care intra, la un corner, a mai așteptat două-trei minute. Glumesc.. I-am dat încredere, este datoria lui să dea gol, și așteptăm cât mai multe goluri, căci suntem datori la marcarea golurilor. Păcat de cel primit, dintr-o greșeală la o fază care nu anunța nimic. Am interpretat greșit o aruncare de la margine, au fost multe aruncări”.

Cât despre argeșenii la care a activat în 2016/7, Pelici a remarcat: ”Cei de la Mioveni sunt colegii mei, mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu ei, cu drag am activat alături de ei, și îi felicit pentru tot ceea ce au realizat!”

Și urmează ieșirea de sâmbăta viitoare în București: ”Avem o deplasare grea la Daco-Getica, dar toate meciurile sunt grele, nu știu ce-a făcut azi, dacă a fost final 2-1 pentru Brăila atunci înseamnă că vine după un duș rece, a bătut înainte cu 3-0 pe Farul. care Azi a fost o surpriză la Brăila, dar până azi Daco-Getica părea că merge pe o pantă ascendentă, însă noi mergem să jucăm, să ne jucăm șansa pentru un punct sau puncte”.

În fine, și despre România – Lituania diseară de la 21:45 la Ploiești, în penultima rundă din grupele Ligii Națiunilor, cu timișoreanul Cosmin Contra selecționer al ”tricolorilor”: ”Să dea Dumnezeu să reușească ceea ce are de îndeplinit, însă indiferent, știm câtă pasiune și suflet pune Cosmin, este un antrenor care merită să i se dea încredere!”

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = treizeci doi

 


Alte articole legate de acest subiect: