Alexandru Pelici va începe de luni conducerea antrenamentelor Ripensiei

Alexandru Pelici va începe să conducă antrenamentele Ripensiei Timișoara încă de la începutul săptămânii viitoare, de luni 5 noiembrie, așadar cu aproape două luni mai devreme decât se anunțase inițial ca dată a demarării perioadei contractuale.

Alexandru Pelici, anunțat oficial de Ripensia pe 17 octombrie

Secund divizionara Ripensia Timișoara anunța în urmă cu aproape două săptămâni, miercuri 17 octombrie, că localnicul Alexandru Pelici va fi noul antrenor principal al echipei de seniori a clubului, urmând a prelua formația din Liga 2 de la începutul anului calendaristic viitor, din 1 ianuarie 2019, pe o perioadă de un sezon și jumătate, conform celor punctate atunci de clubul de pe Bega.

Însă data preluării conducerii antrenamentelor de către Pelici a fost devansată pentru începutul săptămânii viitoare, în pregătirea deplasării la nou-promovata prahoveană Petrolul Ploiești, din cadrul etapei a XVI-a, la finele aceleiași săptămâni. Până atunci, roșu-galbenii vor inaugura vineri de la ora 18 runda a XV-a, acasă cu FC Argeș, meci pe care bănățenii îl vor aborda de pe un loc de retrogradare, 16.

Alexandru Pelici

Pelici va fi asistat în pregătiri de antrenorul secund Iulian Muntean, care a mai activat la secund divizionara de pe Bega, cei doi tehnicieni având așadar în față la încheierea acestui an calendaristic ultimele 5 etape din tur, plus primele două din retur, programate tot în sezonul de toamnă, în ordine și acasă cu CS Mioveni, la ASC Daco-Getica București ca ultimă ieșire iar apoi tot pe teren propriu, cu ASSCS Farul, Dacia Unirea Brăila și Luceafărul Oradea.

Alexandru Pelici, artizan al promovării lui AFC Hermannstadt din Liga 2 în Liga 1, la prima participare a celor de pe Cibin în eșalonul secund, era demis de clubul sibian după remiza 1-1 la Craiova din etapa a XI-a în Liga 1, în urmă cu două runde, cu bilanțul 11 2 2 7 9-14 8 puncte.

Pelici câștiga la zero ambele meciuri ale celor de la Hermannstadt cu Ripensia în ediția 2017-2018 din Liga 2, 2-0 în tur în Ardeal și 0-1 (0-0) în retur în Ciarda Roșie, în primăvara acestui an.

Clasamentul la zi în Liga 2, programul viitor al etapei a XV-a și ultimele rezultate, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: