Alte jocuri amicale: rezultate, marcatori

Spicuim dintre alte meciuri de verificare jucate în acest sfârșit de săptămână de către formații din eșaloanele inferioare în cadrul perioadei pregătirilor de iarnă. Așadar…

Tricoul 1 Iunie Timişoara – ACS Murani 3-0 (1-0).

Ocupanta locului patru în Seria I din liga a V-a i-a întrecut la scor pe elevii pregătiţi de Stelian Argatu, absent de la acest joc amical. Ocupanta locului 15 în liga a IV-a s-a aflat la primul meci de verificare din această iarnă, la care au răspuns prezent numai trei titulari, și anume Ilie, Costescu şi Pîrjol, completați de mulţi aspiranți care se află în probe, cooptați de la trupe din ligile inferioare. Debutul neoficial pe 2018 al celor din Murani s-a soldat însă cu o înfrângere.

Cele trei goluri au fost marcate de Bogdan Preda şi Andrei Cristea, autor a două reușite.

Antrenorul Ioan Neamţu a folosit următorii jucători: Constantin Pricop – Nicu Titi, Hodineanţ, Zaiţ, Ovidiu Preda, Bogdan Preda, Mada, Blejdea, Georgevici, D. Obeşterescu şi Jurcuţ. Au mai jucat: Baciu, Cristian Andrei şi Cusman.

Camaro Fibiş – Voinţa Maşloc 0-2 (0-0).

După o repriză echilibrată, în care oaspeţii au nimerit stâlpul porţii în minutul 33 prin Denis Vînătu, în mitanul secund trupa lui Mircea Şchiopu a marcat două goluri, primul în minutul 65, prin Ovidiu Glodean, care a transformat o lovitură de la 11 metri, iar cel de-al doilea semnat de Alexandru Rus, care a dublat avantajul cu 10 minute înainte de final.

Următorul meci de pregătire al Voinței este programat duminica viitoare, pe 18 februarie, la Carani, cu AS din localitate, de la ora 14.

AS Chinejana Chinezu Satchinez – Voinţa Şandra 0-6 (0-3): Ionuţ Big – 2, Alexandru Nichiforel – 2, Răzvan Banu şi Alexandru Silache.

AS Armeniş (Caraş-Severin) – Avântul Topolovăţu Mare 5-4 (2-0). Cele patru goluri pentru echipa lui Ovidiu Rad au fost marcate pe rând de Ovidiu Rad, Andrei Tomici – de două ori şi Ilie Codruţ.

AS Recaş – ASO Făget 2-3 (0-1).

Oaspeții pregătiți de Adrian Brazovan au câştigat în prelungiri, în minutul 93, când portarul Samir Manole a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul Gabriel Goloşie, care a dictat repetarea loviturii.

Primele două reuşite pentru făgeţeni au fost opera lui Sergiu Ţofei în minutul 2 şi Alexandru Apostol (min. 66), gazdele egalând în două rânduri, în minutele 63 şi 77, prin Flavius Lazea respectiv Nicu Pavel.

Recăşenii pregătiţi de Sorin Micşa i-au trimis în teren pe următorii: Mona – Demian, Raul Lazea, Grosu, Banu, Vasilică, Ionuţ, Pavel, Codrean, Cristescu, Florin Lazea.

Au mai intrat: Olaru, Zoiţa, Miron şi Cuglici.

Antrenorul Adrian Brazovan a folosit următorii jucători: Manole – Trofin, Neagu, Gruneanţu, Ardelean, Alexandrescu, Dănăilă, Bîrză, Coţolan, Apostol, Sergiu Ţofei. Au mai jucat: Pamfiloiu şi Lupu.

Unirea Banloc – FC Jebel 4-2 (1-0).

Antrenorul gazdelor, Teo Suciu, care s-a reîntors la cârmă, pune încet, încet echipa pe picioare după retrogradarea din liga a IV-a, şi la ora actuală aflându-se tot pe un loc de retrogradare, poziţia a 15-a, cu numai 8 puncte la sfârşitul turului în Seria a II-a din liga a cincea. Astăzi, Unirea a jucat în faţa unui adversar tenace, pe care l-a întrecut la o diferenţă de două goluri, trei fiind marcate de Alin Gîrz iar unul de Ionel Costan.

Banatul Teremia Mare – Voinţa Sarafoleana Saravale 3-5 (0-3). Primul meci de pregătire pentru băieţii lui Petre Mirciov s-a încheiat cu o victorie în deplasare prin golurile reuşite de Daniel Barta și Cătălin Crişan – fiecare cu câte două reușite, precum și Răzvan Ursachi.

În fine, într-un alt meci amical jucat în această după-amiază, AS Carani – AS Corneşti 7-3. Vom reveni cu alte rezultate…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: