Am conturi deschise la 5 agenții, dar pariez mai des la aceasta pentru că…

Dacă vrei să fii pe plus pe termen lung la pariuri sportive, recomandarea este să ai conturi deschise la cât mai multe agenții online. Astfel, vei putea juca pe cele mai mari cote și pe opțiunile de a paria care au cele mai mari șanse să fie câștigătoare.

Pentru că nu implică un efort financiar prea mare, mi-am deschis cont la primii cinci operatori din topul popularității de pe site-ul comunității pariorilor profesioniști din România. Am văzut și eu cât de important este să ai de unde-alege. De exemplu, vrei să pariezi pe un meci care este foarte echilibrat. Parcă nu ai încredere că iese nici „1”, dar nici „X”, dar nici „2”. Nici măcar șansa dublă nu reprezintă o opțiune pe care să te poți baza. Așadar, treci la analizarea următoarelor opțiuni de a paria.

Opțiuni diverse de a paria

Pariez mai des la Fortuna pentru că a fost una dintre primele agenții de pariuri online care a oferit pariuri pe cartonașe galbene. Dacă statistica spune că avem o confruntare între două formații cu jucători indisciplinați, condusă la centru de un arbitru care duce repede mâna la cartonașe, atunci pariul pe „total cartonașe” este cel mai indicat. El nu e disponibil nici în prezent la toți operatorii de top.

Sau poate că mă aștept ca una dintre echipe să fie foarte ofensivă și cred că ar fi bine să pariez pe număr total de cornere al acelei echipe. O casă de pariuri online poate oferi mai multe opțiuni (peste/sub 5.5, peste/sub 6.5, peste/sub 7.5 etc), pe când alte poate avea în ofertă o singură opțiune (de exemplu, peste/sub 6.5). Fortuna mi se pare ok și din acest punct de vedere și parcă mi-a intrat în reflex să testez această denumire atunci când vreau să intru pe site-ul de pariuri.

Pot alimenta contul și dacă nu am bani pe card

Detaliul care o face să fie diferită de ceilalți operatori de top este următorul: pentru că are și agenții offline, contul online la această agenție se poate alimenta și cu bani cash, la ghișeul Cash Point din agențiile terestre. Mi se mai întâmplă să rămân fără bani pe card și, exact în aceeași perioadă, fără bani în contul de pariuri. Datorită Cash Point, nu trebuie să aștept să îmi intre fonduri pe card pentru a juca la pariuri.

Era să uit de Fortuna bonus de bun venit, prin care noii clienți beneficiază de un prim pariu fără risc de valoare egală cu primul depozit. Prima dată am depus 200 de lei și i-am pariat pe toți fără niciun stres, pentru că știam că primesc banii înapoi dacă pariul era necâștigător. Până la urmă, nu am beneficiat de ofertă, pentru că pariul a fost câștigător, dar ideea e că nu aș fi mizat niciodată atâția bani pe un singur bilet dacă aș fi riscat să îi pierd. Există oferte și pentru clienții deja existenți, precum ”bonus acumulator”, care îți aduce câștiguri cu până la 60% mai mari la pariurile multiple, dar mai ales concursurile organizate periodic pentru pariori, în care cei mai pricepuți dintre aceștia primesc premii constând în pariuri gratuite. Participarea la concursurile amintite este gratuită.

Există și un factor emoțional în alegerea Fortuna, în contextul în care acest operator se numără printre partenerii oficiali ai naționalei de fotbal a României. Parcă ajut și eu cu ceva fotbalul românesc … glumeam. Nu glumesc, însă, când spun că agenția de pariuri online în cauză are o relație specială cu „tricolorii” și, prin urmare, tratează cu atenție meciurile primei reprezentantive, oferind mai multe pariuri antepost și opțiuni de pariere care nu se regăsesc în alte părți. Nu mai e mult și începe Liga Națiunilor!

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: