Amendamente

Naţionala României a mai disputat o partidă amicală cu echipa Finlandei. Într-o formulă mult schimbată faţă de meciul precedent, jocul în sine a căpătat mai multă consistenţă şi mai multe acţiuni ofensive. Până la începutul lunii septembrie când se va disputa partida inaugurală din Nation League cu Muntenegru, multe se pot schimba sau vor putea apărea noi elemente în componenţa lotului.

Cu acest prilej s-a retras din echipa naţională portarul Bogdan Lobonţ, care nu mai apărase din anul 2013. A fost un gest frumos faţă de un fotbalist care a plecat în fotbalul mare de la Corvinul Hunedoara, club care se pare că nu a primit nici o recompensă financiară pentru el.

La partida cu Finlanda a asistat şi antrenorul José Mourinho, prezent la Bucureşti din motive nu prea clare, invocând că se află în concediu. Mourinho a fost aşteptat la aeroport şi condus în capitală de Ioan Becali. Qui se semble se resemble!

În această perioadă echipele calificate la Campionatul Mondial din Rusia fac ultimele pregătiri pentru a se prezenta cât mai bine la competiţie. Noi vom fi reprezentaţi în Rusia doar de comentatori sportivi pentru transmisiile TV. Sper ca aceştia să nu mai facă gafe cum a reuşit un coleg de-al lor care a afirmat că cea mai bună clasare a echipei Portugaliei la un campionat mondial a fost locul al patrulea obţinut în ediţia din 2006. Ar fi bine să ştie că la CM din Anglia din 1966 Portugalia s-a clasat pe locul al treilea, învingând echipa Uniunii Sovietice în finala mică.

Incertitudinile planează asupra echipelor din zona noastră. ACS Poli are existenţa viitoare legată şi de obţinerea unei mari sume de bani pentru a achita drepturile financiare ale jucătorilor. La UTA se caută soluţii pentru a completa echipa de conducere în ideea de a apărea investitorii mult aşteptaţi. Despre jucători nu se spune nimic. Degeaba aflăm că există o listă cu jucători care ar putea fi aduşi la echipă că, dacă nu se mişcă repede în următoarele două săptămâni, îi vor pierde pe unii jucători vizaţi. La ASU Politehnica a apărut o schimbare pe un alt palier, Cosmin Petruescu a fost numit antrenor principal în locul lui Antonio Foale. Probabil această grupare are gânduri mari în viitoarea ediţie de campionat.

Vineri au avut loc alegerile la AJF Arad. De fapt, termenul alegeri este pretenţios, deoarece a fost un singur candidat la postul de preşedinte, Adrian Lucaci, fostul preşedinte. Acesta, după ce a fost validat pe post, a menţinut vechea echipă de conducere. Toate aceste evenimente au fost atent supravegheate de preşedintele FRF Răzvan Burleanu.

La Arad a fost prezent şi Ioan Onicaş, preşedintele federaţiei de minifotbal, pentru competiţia naţional-zonală de minifotbal la care participă echipele din Arad, Alba Iulia, Cugir, Baia Mare şi Dej. În această perioadă cu fotbal puţin au mai rămas de disputat meciurile de baraj pentru promovarea în liga a treia.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: