Amical: juniorii de 2003/4 cu completări din lotul echipei mari contra divizionarilor C cu multe absențe. ASU Politehnica – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-2. Declarații Alexa, Bura

Juniorii 2003-2004 rodați în această stagiune de ASU Politehnica la Fortuna Becicherecu Mic şi pregătiţi la echipa din Liga 3 de Iulian Prodana, care a lipsit din motive medicale, fiind supus unei intervenții chirurgicale la picior, împreună cu componenți care au evoluat mai puţin la alb-violeți precum Jurj, Sofran, Vidrăsan şi Denis Radu, au jucat astăzi de la ora 11 la Baza 2 a Politehnicii în compania celor de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, divizionari ”C” care au învins cu 1-2 (0-1) prin golurile marcate de Florin Mintaş (min. 58), respectiv Mahadi Kayondo (min. 33) şi Cristian Pădurariu (min. 66). Ceilalţi jucători au plecat mai repede în vacanţă.

Dan Alexa a declarat: “Mulţumesc celor de la Ghiroda că au răspuns afirmativ, pentru că am vrut să văd juniorii reprezentativi ai noştri, din academie, care ar putea face pasul către prima echipă. Îmi doresc să-i cunosc şi în condiţii de joc şi am făcut antrenamente cu ei câteva zile, sunt în atenţia mea. Ştiţi foarte bine, avem o academie care creşte an de an şi ne bazăm pe lucrul acesta. În ziua de azi, în care e foarte greu să mai găseşti investitori, trebuie să te bazezi mult pe ceea ce creşti”.

 “Încercăm să mai aducem şi doi-trei jucători, vom renunţa la nişte jucători, cărora, din punctul meu de vedere, le va fi greu să joace în sezonul de primăvară. Ne aşteaptă o parte a doua a campionatului mult mai grea decât prima. Echipele se vor întări, sunt zece echipe care se bat pentru şase locuri, diferenţa de puncte e foarte mică, încercăm să facem paşii corecţi, să intrăm în play-off şi acolo va fi altă discuţie.

Politehnica îşi doreşte ca la începutul anului 2021 să efectueze un cantonament în străinătate. “Ne dorim foarte mult să putem pleca în Antalya, vom vedea în ce condiţii putem merge, care sunt regulile, avem nevoie de un cantonament. Nu e un moft, e o necesitate, puteam găsi condiţii bune şi în România. Dar cea mai mare problemă e reprezentată de starea terenurilor, probabil în ianuarie vremea va fi nefavorabilă, multe terenuri vor fi îngheţate sau, dacă nu vor fi îngheţate, am face antrenamente pe terenuri noroioase, care nu pot decât să dăuneze jucătorilor”, a mai spus Dan Alexa

Antrenorul principal al lui ASU Politehnica a ţinut să transmită şi un mesaj înainte de sărbători tuturor susţinătorilor alb-violeţi: „Le doresc multă sănătate, să aibă parte de sărbători liniştite, să le dea Dumnezeu multă fericire şi-mi doresc ca anul viitor, căci e şi Anul Centenarului, să producem marea surpriză, să putem promova pentru că, am mai spus-o şi o repet, atâta timp cât sunt şanse o să ne batem pentru asta. Fotbalul românesc are nevoie de Politehnica Timişoara în prima ligă, pentru că Poli reprezintă o regiune, e cel mai mare brand al Banatului, lumea e iubitoare de Poli şi vrem să le putem face o bucurie!”.

Vlad Bura, antrenor principal la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a declarat: ”Îi mulţumesc clubului ASU Politehnica pentru că ne-a ales să jucăm un ultim meci. Chiar a fost bun, cu toate că de la noi au lipsit mulţi jucători. Dar am fost mulţumit de băieţi cum au evoluat. Mai avem o săptămână în care ne vom pregăti şi vom intra în vacanţă. Cu această ocazie doresc să urez tuturor sportivilor multă sănătate, un an nou fericit şi La Mulţi Ani!”

Clasamentele în Liga 2 și Liga 3 pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 15

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: