Amical: Ripensia Timişoara – Centrul Naţional de Pregătire 6-2 (1-1, 2-1, 3-0)

Ripensia se pregătește pentru ultimul meci acasă din actualul sezon al Ligii 2, programat sâmbătă de la ora 11 pe terenul din Ciarda Roşie în compania bucureștenilor de la ASC Daco-Getica, joc din penultima etapă a ediției, iar parte a verificărilor este și întâlnirea amicală disputată astăzi de la ora 11 pe terenul 2 din complexul sportiv ”Adrian Stoicov” în compania celor de la Centrul Național de Pregătire.

Timișorenii au pierdut ultimele lor 3 apariții în Liga 2, ceea ce le-a șifonat bilanțul parțial din sezonul de primăvară, devenit negativ, 16 6 2 7 17-21 20 de puncte, năzuințele lor legându-se acum de o despărțire cu zâmbetul pe buze de proprii susținători, cu ocazia duelului cu vecinii ierarhici clasați imediat inferior, pe locul 13, cu două puncte mai puțin la zestre, și care n-au scăpat încă de emoțiile retrogradării.

Premieră în acest retur, galben-roșii lui Pelici nu au nici un jucător suspendat iar lotul este ca și în totalitate valid.

Înaintea meciului cu ASC Daco-Getica, Ripensia a organizat marți un joc de verificare cu concitadinii de la ”CNP”, terenul pe care s-a disputat partida, gazon cu iarba cam mare, denivelat şi cu gropi, fiind ales cu numai două ore avans față de fluierul de start.

S-au jucat trei reprize a câte 30 de minute iar în prima jumătate de oră s-au marcat două  goluri, de către Străuţ, în minutul 25, cu un şut senzaţional de la 17 metri, pe jos, la colţul lung, respectiv Răzvan Pițigoi, după numai trei minute, când a egalat la unu.

A urmat o repriză cu trei goluri, două pentru Ripensia, marcate de Toma din lovitură liberă de la 16 metri, iar în minutul 43 de Gueye, cap la centrarea lui Toma din corner, respectiv unul pentru junii lui Petcu, apropiați la un gol, marcat de Firtea în minutul 51, la o centrare perfectă a lui Răzvan Popa.

În repriza a treia, CNP a efectuat cinci schimbări, iar rezultatul a luat proporţii cu alte trei goluri marcate în ultimele 10 minute, de Gueye (80 și 86) respectiv Dumiter, cu două minute înainte de fial, totodată cel mai frumos al meciului, cu un şut de la 13 metri lateral stânga sub transversală.

Singurul jucător care nu a evoluat azi a fost Monea, având o accidentare mai veche și fiind încă nerefăcut, în vreme ce Adrian Ungureanu a fost prezent la meci. 

Au jucat următoarele formaţii:

Ripensia: Moldovan (min. 30, Dobre; min. 60, Păduraru) – Străuţ, Tieranu, Tînc, Toma, Stoi, Zaluschi, Stoica, Popovici, Dumiter, Drăghici.

Au mai jucat: Gueye, Apro, Adrian Popa, Anghelina, Burdeţ, Hecsko, Dobie, Chera și Laza.

Antrenori: Alexandru Pelici, Iulian Muntean şi Călin Mada.

CNP Timișoara: Pădure – Stoianovici, Goţa, Coroiu, Raul Popa, Lazăr, Casian, Pop, Gîdea, Șimăndan, Pițigoi.

Antrenori: Cristian Petcu şi Ionuţ Vucea.

Au mai jucat: Matenciuc, Feti, Firca, Ilie şi Roger.

Au arbitrat: Cristian Biriş – Alimpe Velcotă şi Claudiu Ungureanu.

Fotografii realizate de Iosif Canea….

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: