Amical timişean de C4, cu Anagor implicat: Vulturii Lugoj – Millenium Giarmata 1-0 (1-0)

CS Vulturii 2009 a tranşat în această seară la limită ultimul meci de pregătire înaintea debutului în C4, programat sâmbăta viitoare în deplasare, elevii lui Cosmin Petruescu dispunând cu 1-0, la Lugoj, de cei care le vor fi din nou oponenţi în Liga 3, timişenii de la CS Millenium Giarmata.

 

Vînătu a marcat în minutul 45, dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri, unicul gol al amicalului în care Petruescu a reintrodus şi unii componenţi utilizaţi la amiază, în meciul oficial din Campionatul Judeţean Timiş, adjudecat de echipa “satelit” a Vulturilor.

Lugojenii, care vor disputa primul meci acasă din C4 abia peste două săptămâni, în runda secundă, vineri 5 septembrie, de la ora 17, cu cei din Filiaşi, după ce în etapa inaugurală se vor fi deplasat la arădenii din Ineu, şi-au creat şi alte ocazii de a marca, Magdaş, în două rânduri, sau Miculescu neochind plasa, însă şi oaspeţii conduşi de Călin Cojocaru au avut oportunităţile lor, periclitându-l pe Iordache în special din faze fixe.

Ca o surpriză, vizitatorii, care vor debuta în campionat acasă, sâmbăta viitoare de la ora 18, cu Pandurii II, l-au aliniat la start pe ex-ripensistul Anagor, în privinţa căruia roş-galbenii s-au străduit să-i prelungească şederea prin definitivarea documentaţiei necesare, atacantul de culoare ajungând însă în alb-albastrul Giarmatei.

CS Vulturii 2009 s-a impus cu Iordache – Mânecan, Loga, Miculescu, Ardelean, Semenea, Vînătu, Vlădia, Stoichescu, Precupanu, Magdaş, pe parcurs mai intrând Ivaşcu, Buligă, Radosav şi Dobra.

CS Millenium a început cu Pădureanu – Artimon, Firan, Dancia, Diarra, Sorescu, Leucă, Fuchs, Mihuţa, Fara, Anagor, introducându-i printre alţii şi pe Bota – Oneţ, Corlăţeanu sau Gideon.

După ce se impunea cu 5-1 în deplasare la Buziaş, în runda inaugurală a Seriei a III-a de “Judeţ”, CS Vulturii II s-a impus astăzi şi în etapa a II-a, 3-0 (2-0) cu Avântul Topolovăţu Mare, prin reuşitele lui Dobra, de două ori, şi Todorescu.

Cosmin Petruescu a început meciul de liga a V-a cu Laurenţiu – Agoston, Predescu, Popa, Buligă, Olariu, Ivaşcu, Roşie, Marta, Dobra şi Todorescu, utilizându-i apoi şi pe Cincă, Tyukodi, Stoian şi Plotnic.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Amical timişean de C4, cu Anagor implicat: Vulturii Lugoj – Millenium Giarmata 1-0 (1-0)

  1. AdiTM spune:

    Anagor a fost dat afara de Ripensia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: