Amicale: divizionare C cu D. Amicale între juniori: FOTO

Altădată, penultima sâmbătă din februarie era înțesată de meciuri amicale. Astăzi au fost mult mai puține, și totuși s-au jucat câteva, semn al unei rezistențe pe alocuri pe baricade a ”fotbalului mic”, de aproape un an de zile tras nejustificat pe tușă, iar cei care iau cu adevărat la cunoștință reperele realității obiective pot și deduce cu exactitate cât de nejustificate sunt ”măsurile” mincinoasei ”narațiuni oficiale”. Au fost implicate așadar și divizionare D… 

De exemplu astăzi după prânz, în sudul județului, fief al unei tradiționale participante la liga a patra timișeană, sparring-partner pentru o fostă colegă de eșalon, nou-promovată anul trecut în ”C”… ASO Deta CS Avântul Periam 0-2 (0-1).

De la ora 13, pe terenul din parcul orașului Deta, echipa din localitate a întâlnit formaţia pregătită de Marius Stanache, Avântul, care a câştigat cu goluri după mijlocul reprizelor. 

Vizitatorii au deschis scorul în minutul 25 prin Flavius Tulcan, cu capul, din apropiere, în urma unei centrări primite de la Mioc. Iar în minutul 75 au dublat avantajul prin reuşita lui Raul Gălăţan, la o pasă în adâncime primită de la Trandu.

Echipa gazdă a folosit câțiva jucători cu experienţă precum Mircea Şchiopu, Remus Barburescu, Aleksandar Radovan, Dan Raţiu sau Raul Duţu.

Antrenorul Marius Stanache a folosit următorii jucători: Ciui – Vidican, Bobu, Mureşan, Mioc, Toma, Oancia, Mânecan, Mager, Trandu, Tulcan. Au mai jucat: Bîlc, Stănilă, Olteanu, Gălăţan, Laza, Siminiceanu și Dobie.

Următorul joc de verificare pentru echipa din liga a treia a fost programat săptămâna viitoare, tot sâmbătă, la Orţişoara, cu echipa din localitate. O frumoasă și benefică întrajutorare reciprocă prin întâlnirea în partide de verificare a fostelor colege din ”D”.

Iar un alt duel ”C” – ”D” s-a derulat miercuri la Baza 2 – UPT, junii echipei din Liga 3 remizând cu o formație de tradiție în eșalonul 4… ACS Fortuna Becicherecu Mic – CS Timişul Şag 3-3 (2-1).

Au marcat: Ralf Kuhn, Mihai Jorza şi Rareş Bîrlovean, respectiv Armin Şultz – o ”triplă”.

Iar sâmbătă, pe acelaşi teren sintetic, de la orele 11 şi 13, s-au jucat două meciuri de juniori, și anume ASU Politehnica U16 – Viitorul Arad U16 2-1 (1-1) – fotografii de la acest meci fiind inserate mai jos, respectiv ASU Politehnica U 15 – UTA U 15 6-0 (3-0).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: