Amicale: marcatori, echipe. ASO Deta – ACS Ghiroda 1-2 și Centrul Național Pregătire – Fortuna 2-2: GALERIE FOTO

Mijlocul acestei săptămâni a programat câteva meciuri amicale între divizionare C timișene și sparring-partners din eșaloanele inferioare, partidele derulându-se miercuri după-amiază în condițiile unui frig pătrunzător.

De la ora 15:30, o nou-promovată în Divizia D Timiș cu bune rezultate în sezonul de toamnă a dat piept cu campioana din 2017 a aceluiași eșalon: ASO Deta – ACS Ghiroda 1-2 (0-0).

Iar trupa lui Ilie Rotariu a reuşit o victorie la limită pe terenul din Opatiţa, în faţa ocupantei locului patru din liga a IV-a, ASO Deta. După o primă repriză albă, în mitanul secund s-au marcat trei goluri, Cosmin Saizu deschizând scorul în minutul 47, după care alb-verzii lui Florin Albu au restabilit egalitatea prin noul venit la echipă, veteranul Lucian Stoica, 1-1 în minutul 72. Însă cu opt minute înainte de final galben-albaștrii de la ACS Ghiroda au reuşit golul victoriei, prin tânărul David Pop: 1-2.

Au jucat următoarele formaţii:

ASO Deta: Boşca – Seculin, Barburescu, Jarcalete, Frank, Chiticariu, Popoviciu, Marcu, Natanticu, Grădinaru, Stoica.

Au mai jucat: Marta, Radu, Vlădic, Botorea, Pitic, Baidoc, Horţ, Veleţescu.

ACS Ghiroda: Gîrlea – Maşniţă, Lazăr, Gavriluţă, Ciobanu, Mancaş, Pop, Budică, C. Popa, Opriş, Baranyi.

Au mai jucat: Barbu, Berevoiescu, Hotca, Saizu, Panc.

Următorul meci pentru echipa ACS Ghiroda este sâmbătă de la ora 11, la Şag, cu CS Timişul din localitate, ASO Deta urmând a juca tot sâmbătă, cu Progresul Gătaia.

În această după-amiază s-a jucat de exemplu și în Timișoara, amical de la care furnizăm și câteva fotografii: Centrul Național de Pregătire Timişoara – Fortuna Becicherecu Mic 2-2 (1-0).

La Baza II – UPT, de la ora 17, pe terenul sintetic, juniorii pregătiţi de Cristian Petcu şi Ionuţ Vucea au întâlnit liderul Seriei I în liga a V-a, Fortuna Becicherecu Mic, care a condus cu 0-2 dar în finalul meciului a fost egalat la doi. Trupa lui Vasile Luţă a deschis scorul în minutul 9 prin Flavius Cioancă, în urma unei centrări de pe flancul stâng, expediată de Negruţ. În minutul 39, Florin Burghele a scăpat singur spre poartă, şutând în transversală de la 12 metri, dar arbitrul Mirel Pacealoiu a fluierat o poziție de ofsaid.

În mitanul secund, în minutul 69, Vîrşov l-a deschis în adâncime pe micuţul Hodiş, care a intrat în careu şi de la 13 metri a şutat pe jos la colţul scurt: 0-2. Se părea că vizitatorii de la Fortuna vor ieşi învingători, dar nu a fost aşa, întrucât juniorii Centrului Național de Pregătire, cu o garnitură împrospătată în partea secundă, au reuşit să egaleze în zece minute, ba chiar puteau să și câştige, dacă Patrik Peter nu ar fi ratat în ultimul minut de joc.

Gazdele divizionare C au redus din diferenţă în minutul 82 prin micuţul Patrick Peter, cu un şut de la 18 metri în vinclu, iar apoi au egalat prin Marius Şimăndan cu două minute înainte de final: 2-2.

Următorul meci pentru Fortuna este programat sâmbătă la Covaci, cu echipa ACS Dumbrăviţa, de la ora 11, Centrul Național de Pregătire Timişoara urmând a juca tot sâmbătă, cu Ripensia Timişoara.

A arbitrat de unul singur Mirel Pacealoiu, care s-a descurcat foarte bine pe cont propriu.

Centrul Național de Pregătire Timişoara: Pădure – Kovari, Ţiereanu, Stoianov, Baltariu, Pop, Casian, Piţigoi, Filip, Burghele, Chera.

Au mai jucat: Dobre, Jurj, Goţa, Coroiu, R. Popa, Gîdea, Peter, Trip, Simăndan şi Talpoş.

Fortuna: Culda – Hodiş, Ionuţ Roman, Oneţ, Negruţ, Paulevici, Vîrşov, Dragu, Dan Roman, Berbece, Cioancă.

Au mai jucat: Croitoru, Ştreango, Telecean, Ilie, Popa şi Paștiu.

De menţionat și că noul organizator de competiţii al clubului Fortuna Becicherecu Mic este Sorin Tarcea.

Fotografiile…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: