Anagor reduce din handicap dar punctele rămân pe Cibin: AFC Hermannstadt II – Millenium Giarmata 3-1 (2-0)

CS Millenium Giarmata, una dintre cele 4 grupări care nu s-a impus pe teren propriu în runda inaugurală, a fost depășită astăzi de la ora 17 în prima deplasare din noul campionat al Seriei a IV-a în Liga 3, cedând la Sibiu formației secunde a trupei de Liga 2 AFC Hermannstadt, care s-a revanșat astfel pentru eșecul din etapa I în fața nou-promovatei din județul Vâlcea, 3-0 (1-0) pentru ACS Șirineasa pe ”Jiul” din Petroșani.

Formația ”satelit” a celor de pe Cibin s-a impus în runda a doua cu 3-1 (2-0), vizitatorii timișeni reușind doar să reducă din handicap în minutul 56, când Joseph Anagor a marcat cu capul în urma unei centrări a lui Bungău dintr-o lovitură liberă executată de la 28 de metri lateral dreapta: 2-1.

Gruparea sibiană a deschis scorul rapid, încă din minutul 9, dintr-o lovitura de la 11 metri transformată de Cătălin Tarcea, și s-a desprins pe tabela de marcaj după mijlocul reprizei I, 2-0 în minutul 25 prin Andrei Pop, izbutind să se redesprindă la două goluri diferență după mijlocul părții secunde, 3-1 prin Dan Roman în minutul 72.

CS Millenium nu pierdea la prima deplasare din sezonul trecut, 2-2 la AFC Unirea 1924 Alba Iulia, în etapa I a sezonului 2016/7, cedând în schimb la cea de-a doua, 3-0 pe CFR pentru CS Nuova Mama Mia.

Antrenorul principal al oaspeților, Răzvan Leucă, a deplâns oportunitățile irosite de bănățeni în preajma buturilor adverse: ”Am avut o grămadă de ocazii din toate pozițiile, și Ghighilicea, și Anagor, și Domșa, dar întotdeauna ratările se răzbună. A fost un joc în concordanță cu acest dicton din fotbal…”

CS Millenium: Miklos – Olariu (75, Pricop), Stupu, Covăsală, Ștefănescu (85, Rus), Bungău, Domșa (80, Grunță), Codrea, Stoica (55, Sporin), Ghighilicea, Anagor.

Rezerve: Copoeru, Buzdugan.

Gruparea din Giarmata va juca în etapa a III-a acasă cu CS Național Sebiș. Rezultatele primei zile din runda în curs în C4, clasamentul actualizat și programul rundei viitoare, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: