Anca (Cermei): ”Am fost un pic temători și nu știu de ce, căci n-aveam nimic de pierdut!”

CS Gloria Lunca-Teuz Cermei, care la finele săptămânii trecute a detronat liderul CS Șoimii Lipova prin a prelua șefia seriei vestice a Ligii 3 după victoria în meciul direct, a pierdut astăzi cu 2-0 (1-0) la Dumbrăvița, iar după ce ieri a fost depășită la loc la puncte în clasament de colegii arădeni, acum a fost întrecută în ierarhie și de alb-verzi. 

Radu Anca, antrenor al vizitatorilor învinși lângă Timișoara, a spus: ”Poate am fost un pic temători la început, una am vorbit, alta am făcut… Am încasat golul pe o minge aruncată în adâncime, și păcat că am pierdut, puteam obține cel puțin un egal. Și la golul 2 a fost pe o greșeală de marcaj, la o fază fixă, am avut și noi ocaziile noastre, dar o victorie meritată a Dumbrăviței.”

”Am fost un pic fricoși și nu știu de ce, căci nu aveam nimic de pierdut. Era meritul băieților că după 21 de etape au ajuns pe primul loc și n-aveam nimic de pierdut, era un meci ca oricare altul, pe fiecare îl tratăm la fel. Ei au fost mai motivați, poate mai determinați, dar pregătim acum partida acasă de sâmbătă, sunt 3 zile și trebuie să ne recuperăm fizic”, a completat Anca.

Antrenorul Gloriei a subliniat că gruparea din Cermei nu și-a fixat în prealabil un obiectiv în sine din câștigarea Seriei a IV-a în Liga 3: ”La noi n-a fost niciodată vorba despre locul 1, însă am avut aceste evoluții bune în retur, am evoluat constant în sezonul de primăvară, iar dacă astăzi eram mai curajoși, puteam obține un rezultat de egalitate. Dar am mai spus-o și înainte, și-n presa din Arad, că se joacă până în ultima etapă, luăm fiecare partidă în parte, mai sunt opt și vedem când tragem linia la final…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = treizeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: