Andrei Spier, după România – Danemarca 2-1 la U18: ”Să nu fim nerăbdători, acești băieți au un anumit talent”

Selecționata sub 18 ani a României a dispus marți de la ora 17 la Timișoara de reprezentativa similară a Danemarcei, cu 2-1 (1-1), după ce a răsturnat scorul, la final Andrei Spier declarându-se mulțumit de deznodământ.

Sigla FRF.550x1000x0resized

Selecționerul României U18 a spus: ”Mă bucur de rezultat, este un rezultat bun, împotriva Danemarcei, care poate să dea moralul necesar pe parcursul și în partidele de pregătire până la turneul de calificare în Turul de Elită. Avem destul timp până la turneu și de aceea am încercat mai mulți jucători”.

Despre golul victoriei, reușit la 5 minute după reluarea jocului de Theodor Botă cu o centrare din preajma marginii terenului, lateral dreapta, de la circa 10 metri, selecționerul Spier a făcut în glumă o analogie, ”a fost în stilul lui Hagi”, admițând că nouarul ”a avut chiar noroc dar Botă a făcut și penalty-ul, când a fost tras în careu în prima repriză”.

Andrei Spier a mai explicat pe marginea prezențelor acestor juniori în formațiile lor de club: ”Să nu fim nerăbdători, acești băieți au un anumit talent, dar este nevoie de timp și foarte, foarte multă muncă. Să nu uităm că sunt jucători mai mici de 18 ani, iar aceasta este cea mai importantă perioadă pentru următorul pas spre seniori”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: