Argumente

Echipa națională a României va disputa două jocuri amicale cu Finlanda și Chile. Selecționerul Cosmin Contra s-a fixat asupra unui lot cu care va aborda cele două partide. În acest moment apar câteva declarații ale lui Gheorghe Hagi, care își exprimă în niște termeni neadecvați nemulțumirea asupra lotului. Deocamdată Cosmin Contra este selecționerul echipei naționale și el își asumă răspunderea în tot ceea ce face legat de echipa României.

S-a tot vorbit de echipa de aur a României și de jucătorii din acea perioadă, dar aceștia, când nu li se dă satisfacție, sunt vehemenți și atacă dur pe toată lumea. Ei au fost apreciați și răsplătiți la vremea respectivă, așa că ar fi bine să păstreze un comportament decent.

Meritul incontestabil al lui Gheorghe Hagi este că investește mult în activitatea copiilor și juniorilor. Sâmbătă s-a disputat la Arad semifinala campionatului național de juniori under 17 între UTA și Viitorul Constanța. Chiar dacă juniorii constănțeni au câștigat cu scorul de 1 – 0, meciul s-a disputat sub semnul echilibrului, ambele echipe străduindu-se să arate tot ce știu. Am remarcat câțiva jucători, care, cu siguranță, vor evolua în liga întâi peste doi-trei ani.

În competiția play-out, care ne interesează cel mai mult pe noi, apar rezultate pe care deocamdată le numesc surprinzătoare. Nu le sesisează nimeni sau nimeni nu vrea să le sesiseze. Urmăriți rezultatele a două partide, Sepsi Sf. Gheorghe – Concordia Chiajna și Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe, și veți înțelege imediat la ce fac aluzie. Se pare că echipele sacrificate sunt Gaz Metan Mediaș și ACS Poli. Echipa timișoreană a învins Juventus București datorită a două gafe care au aparținut oaspeților.

ASU Poli a pierdut teren prin sancțiunile drastice aplicate de FRF și acum trebuie să fie foarte atentă la partidele care vor urma. UTA a fost învinsă de Luceafărul Oradea la limită după un arbitraj vehement contestat de oaspeți, care susțin că au fost sancționați cu două lovituri de pedeapsă nejustificate și li s-a anulat un gol regulamentar. În etapa intermediară de miercuri UTA o va întâlni pe teren propriu pe Ripensia într-un meci interesant.

În liga a treia, Șirineasa își continuă seria de victorii în timp ce urmăritoarele ei, Lugoj, Sebiș și Reșița, nu cedează, doar-doar liderul va fi depunctat. Argumentele lor sunt șubrede și este greu de crezut că FRF va stabili câștigătoarea la masa verde.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: