AS Gelu egalează și detronează Unirea la Jimbolia din fruntea Seriei I, Steaua Roșie Variaș din nou prima. Campionatul Județean Timiș: rezultate, marcatori

Etapa a XXV-a în liga a cincea județeană a adus o nouă schimbare de lider în Seria I, și tot în urma unui duel direct de podium, și tot la Jimbolia, de astă dată Unirea cedând șefia celor din Variaș după ce a fost egalată până la pauză de ocupanta locului 3, AS Gelu. Nu demult, jimbolienii reveneau în frunte printr-o rocadă cu vizitatorii de la Steaua Roșie, pe care-i depășeau în derby. Dar iată câteva amănunte, cu rezultate și marcatori.

Rezultatele complete și clasamentele la zi înaintea ultimelor 5 runde din returul Campionatului Județean, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

În Seria I, noul lider este Steaua Roşie Variaş, cu 69 de puncte; pe locul 2, AS FC Unirea Jimbolia, cu 68 de puncte, iar pe locul trei AS Gelu cu 59 de puncte.

AS FC Unirea Jimbolia – AS Gelu 1-1 (1-1): Daniel Cioată (min. 20), respectiv Cristi Berbece (min. 25, din lovitură de la 11 metri).

Cu acest semieșec, gazdele au pierdut fotoliul de lider în favoarea celor de la  Variaș.

CS Sânandrei – AS Steaua Roșie Variaș 1-4 (1-2)

Pentru noul lider au marcat: Petre Râmneanțu două goluri, Sebastian Marcu și Gabriel Voicu.

Antrenorul echipei din Variaș, Cosmin Belin a ținut să felicite echipa din Gelu ”pentru atitudinea sa, că și-a jucat sportiv șansele pe teren și pentru rezultatul obținut. Jos pălăria pentru fair-play-ul de care au dat dovadă!”

AS Voința Șandra – CS Voința Biled 5-4 (3-1): Michael Ștefănescu (min. 28), Nicolae Lavinius Văcaru (min. 30), Viniciu Robu (min. 42), Marc Cristea (min. 73) și Adrian Uglea (min. 80), respectiv Adrian Niculiță (min. 20), Iasmin Ușurelu (min. 48), Silviu Lorencz (min. 57, din lovitură de la 11 metri) și Lucian Agache (min. 76).

ACS Voința Valcani – AS FC Mureșul Cenad 4-0 (2-0): Daniel Talpoș două goluri – unul din lovitură de la 11 metri, Ionuț Dulău și Alexandru Ienovan.

AS FC Dacia Cărpiniș – AS Plavii Delia Sâmpetru Mare 5-1 (2-0).

Gazdele s-au impus clar după pauză, autori ai golurilor fiind Denis Lupancu – două, Adrian Țăran din lovitură de la 11 metri și Darius Bubulici două. Caius Hulbăr cu golul de onoare pentru Plavii Delia.

+

În Seria a II-a, AS Juventus Pișchia, care a stat în această etapă, conduce în clasament cu 59 de puncte. Pe locul secund, Viitorul Bencec cu 49 de puncte, urmat de Unirea Cerneteaz cu 46 de puncte și ACS Galaxy Timișoara cu 44 de puncte.

CS Utvin – AS Unirea Cerneteaz 2-3 (1-2): Iulian Fleșcan și Ciprian Dobra respectiv pentru învingători David Josu două goluri și Alin Balabasciuc.

AS Viitorul Bencec – ACS  Galaxy Timișoara 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat în urma unui corner al veteranului Mircea Maricek, de către Andrei Backa, printr-o lovitură de cap din 6 metri, în minutul 43.

AS Steaua Bulgăruș – AS Unirea Uivar 4-2 (0-2): Cătălin Tomșa (min. 48), Claudiu Ciobănică (min. 55, 75) și Andrei Ciobănică (min. 70), respectiv Raul Rausch (min. 1) și Alin Petrovici (min. 8).

AS Petroman – AS Progresul Iecea Mare 5-1 (3-0): Sorin Boc, Nicolae Negru, Rusanda Ovidiu două goluri și Ilie Calini, respectiv Cătălin Nicola.

De menționat că în poarta echipei învingătoare a apărat delegatul echipei, Alin Ardelean, întrucât portarul titular a lipsit nemotivat.

Seria a III-a are drept lider AS FC Bazoş, cu 69 de puncte. AS Gloria Moşniţa Nouă deține 68 de puncte, iar pe locul trei, CSC Belinţ, cu 62.

ACS Electrica 1929 Timișoara – AS Gloria Moșnița Nouă 0-4 (0-1).

Meciul s-a desfășurat pe terenul 2 și a dat de furcă ocupantei locului secund, neobișnuită cu asemenea suprafețe de joc. A reușit însă desprinderea în ultimele 20 de minute.

Marcatori: Mircea Șchiopu (min. 28), Dan Roman (min. 71 – din lovitură de la 11 metri, și min. 74) și Lucian Stoica (min. 83).

Din minutul 70, vizitatorii au rămas în 10 jucători, Mircea Șchiopu fiind eliminat pentru două cartonașe galbene.

AS Bacova – CS Phoenix Buziaș II 2-0 (1-0): Raul Prundeanu (min. 30) și Ionel Arsine (min. 61, din lovitură de la 11 metri).

CSC Olimpia Bucovăț – AS FC Bazoșu Vechi 1-6 (1-2).

Cristian Radu de două ori – unul din lovitură de la 11 metri, Andrei Achimov, Flavius Lazea, Eugen Pistrițu și Florin Bolgea au înscris pentru liderul seriei.

CSC Belinț – AS Recaș 0-2 (0-0).

Victorie pentru elevii lui Sorin Micșa pe terenul ocupantei locului 3, proaspăt calificată în semifinalele județene ale Cupei României. Autori ai golurilor, Marius Tutunaru (min. 45+2) și Raul Hantea (min. 56).

AS Berini – CSO Făget 2-6 (0-2): Nicolae Dobromirescu (min. 55) și Ivan Dombrovschi (min. 68), respectiv pentru învingători Raul Dobozi (min. 25), Florin Tomoiagă (min. 44), Mihai Rădac (min. 46, 61, 72) și Flavius Jurj (min. 56).

De menționat că localnicii au ratat o lovitură de la 11 metri înaintea pauzei (minutul 45+1), prin Nicolae Dobromirescu.

AS Progresul Vucova – AS Timișul Hitiaș 3-2 (2-0).

După o lungă perioadă a răsărit soarele si pe ulița celor de la Vucova, cu o victorie prin reușitele lui Darius Galeriu – două (a înscris 11 goluri în această ediție de capionat) și Iarko Zifcsak.

Suspendați: Alexandru Popescu (Mureșul Cenad) – 3 etape și 400 de lei; Claudiu Lupou (Biled) 3 etape și 400 de lei; Andrei Paul Vorinca (Plavii Delia Sâmpetru Mare) o etapă.

+

Goleadorii din ”Județ” după etapa 25:

49 goluri… Dani Roman (Moşniţa Nouă).

46 goluri…Mihai Rădac (CSO Făget).

40 goluri… Adrian Cioată (Jimbolia).

36 goluri… Robert Anton (Jimbolia),

33 goluri… Cristian Radu (Bazoşu Vechi)

30 goluri… Alexandru Roberto Apostol (Variaş).

28 goluri… Bogdan Andriucă (Moşniţa Nouă),

27 goluri…Cristian Berbece (AS Gelu), Tomas Cozma (Unirea Sânnicolau Mare II)

25 goluri…Petre Râmneanţu (Steaua Roşie Variaş).

 23 goluri…Bogdan Inoveanu (Juventus Pişchia),

22 goluri… Liviu Zahorneanu (Bobda),

21 goluri… Cosmin Radu (Cenad).

20 goluri… Miși Bejera (AS Recaș). Claudiu Nicolae Fulga (Juventus Pişchia).

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 8

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: