AS Lorena Giarmata Vii – Ripensia Timişoara 0-1

Joc de verificare între colege de eşalon, liderul Seriei 1 în Campionatul Judeţean Timiş impunându-se în meciul de miercuri de la ora 16,15 prin reuşita lui Radu, din minutul 29.

Ripensia Timişoara a câştigat la limită partida de la Giarmata Vii, aliniind încă din start 2 jucători cooptaţi săptămâna trecută în pregătiri, în formula Ciui – Firuţ, Ciobai, Cărpinişan, Petrişor – Bagiu, Păscăleanu – Popa, Berescu, Radu – Cebotari. Roş-galbenii i-au introdus la începerea reprizei secunde şi pe Mureşan, Siminiceanu, Uzun, Duţu, Briciu şi Anagor.

AS Lorena, a patra în Seria a III-a a Campionatului Judeţean Timiş, cu 3 înfrângeri în decursul turului, aflată la 6 puncte în urma liderului Avântul Chizătău, a mai fost sparring-partner pentru ripensişti, care evoluau atunci cu garnitura Primavera.

Următorul meci de pregătire al Ripensiei este deja vineri de la ora 20,30, pe terenul sintetic al Complexului „Dan Păltinişanu”, cu divizionara C CS Vulturii 2009 Lugoj, o zi mai apoi, sâmbătă de la ora 13, timişorenii urmând a evolua la Dudeştii Vechi, cu Pobeda, iar săptămâna viitoare cu o altă divizionară C, CS Caransebeş. Iar apoi, „dubla” maghiaro-arădeană, la Mako şi Sebiş.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = treizeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: