AS Seceani, al 8-lea succes consecutiv: triumf la codașă. Deta și Șag se impun acasă

Autoare a unei serii de 7 victorii dintre care trei în deplasare, AS Seceani a plusat și în această după-amiază în continuarea antepenultimei etape din Divizia D Timiș, desprinzându-se la 3 goluri diferență încă din prima repriză a vizitei pe terenul noii codașe a întrecerii.

Gazdele, aflate într-un moment delicat, n-au izbutit să se reabiliteze după o nouă serie de 3 înfrângeri nici în urma săptămânii de așteptare pe margine, cedând din nou, a treia oară acasă în acest campionat… AS FC Bazoșu Vechi – AS Seceani 0-3 (0-3): Ionuț Pîrjol 10, 32, Ionuț Anițaș 40 – autogol.

De notat și că în șapte dintre aceste ultime 8 victorii la rând, cei din Seceani – foto pagina I au înscris de câte cel puțin 3 ori.

Același scor la pauză, dar favorabil gazdelor, și într-un alt meci jucat de la ora 14 în etapa a XV-a din ”D” Timiș… ASO Deta – CSO Făget 5-1 (3-0): Petru Râmneanțu, Tiberiu Popoviciu, Dragan Paulevici, Florin Dobre și Patrik Chiticariu – Laczko Arpad.

În fine, completând acest al doilea calup de 3 partide al zilei de sâmbătă, la Șag, CS Timișul – Pobeda Star Bîșnov 3-1 (1-1): Levente Izsak 32, Bogdan Moroșanu 62, Raul Dragomirescu 90+4 – Fabian Novac 45+1. Dinu Golea a fost eliminat în minutul 48 de pe banca de rezerve a vizitatorilor, mai întâi primind cartonașul galben, iar apoi, pentru remarca ”nu uita că ai desființat o echipă” pe adresa asistentului Pașca, imediat și pe cel roșu. Dar cu alte detalii, declarații și fotografii de la Șag, precum și din întâlnirea matinală de la Peciu Nou, vom reveni în cronici ulterioare.

Clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = opt

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: