Așchia nu sare departe de trunchi: Denis Băban, gol de 3 puncte pentru Jimbolia

AFC Băban Marcel Jimbolia i-a pricinuit astăzi după-amiază, în primul meci al etapei a XXV-a în Divizia D Timiș, cel de-al doilea eșec al returului lui Voința Mașloc, care se prezenta în vestul județului după două succese la limită.

AFC Băban Marcel Jimbolia – Voinţa Maşloc s-a încheiat 1-0 (0-0), gazdele stopând o serie de 3 eșecuri prin cea de-a treia victorie obținută în 2015.

După o repriză albă, în care oaspeţii au ratat 3 situaţii clare de gol, prin Stoica de două ori şi Bungău, junii lui Ilie Rotariu au trecut la cârmă în mitanul secund, reuşind să deschidă scorul în minutul 55, prin Denis Băban, cu un şut de la 18 metri, făcând inutilă intervenţia lui Amarinei: 1-0.

În minutul 75 putea fi chiar 2-0 dar şutul aceluiaşi Băban a nimerit transversala! Cu cinci minute înainte de final, Bungău putea egala dar nu a reuşit, din 4 metri, cu poarta goală…

Astfel, jimbolienii au acumulat 11 puncte în cele opt apariții din retur, cu unul mai puțin decât învinșii lor.

Arbitrul Claudiu Gaitin a condus următoarele formaţii…

Jimbolia: Radu – Neagu, Doda, Ugocean, Ştefănescu, Sicoe, Macovei, Timiş, Băban, Oprea şi Hîrdău.

Au mai jucat: Iosimovici, Stan, Ciclovean, Bătrânu.

Pe bancă Şipoş, Palade, Petrovici.

Voința Maşloc: Amarinei – Gabără, Matei, Hriţcan, Berceanu, Pană, Glodean, Bungău, Şuleap, Ionuţ şi Stoica.

Au mai intrat: Vântură, Coca, Mario Libong.

Pe bancă: Luca.

La cald…

Ilie Rotariu: ”Am spus eu că băieţii mei, de la meci la meci, sunt tot mai buni, lucru ce au demonstrat astăzi în faţa unei echipe mult mai experimentate, căreia şansa nu a fost de partea sa. Ambiţia şi dăruirea elevilor mei şi-a spus cuvântul la finalul meciului!”

Ioan Coman, din partea vizitatorilor înfrânți, a spus: ”Numai noi puteam pierde acest meci… De  fapt, cum am reuşit şi în alte meciuri anterioare, ratăm chiar şi cu poarta goală, așa că nu mai am ce să spun…. Sperăm ca în etapele ce urmează să revenim cu picioarele pe pământ”. 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: