ASO Deta câștigă în deplasare restanța din ”D”, la Buziaș

Nou-promovata CS Phoenix a pierdut în această după-amiază meciul restanță din etapa a III-a în Divizia D Timiș, pe propriul teren, ”Central” din Buziaș, într-un duel din sudul județului cu ASO Deta, care a rămas astfel neînvinsă în cele 3 deplasări efectuate în primele 5 runde din noua ediție de campionat.

După remiza albă din runda inaugurală a campaniei 2019-2020, înregistrată pe 10 august la Ciacova, și după remiza cu goluri de sâmbătă, 3-3 la Peciu Nou, unde Dragan Paulevici a semnat o ”dublă” iar Ovidiu Semeniuc a înscris și el, ASO Deta a încheiat sub scut și cea de-a treia deplasare, impunându-se în fief-ul nou-promovaților din Buziaș: CS Phoenix – ASO Deta 1-2 (0-1).

Florin Natanticu a deschis scorul pentru vizitatori în minutul 29 iar Dragan Paulevici a preluat din nou conducerea pentru deteni în minutul 73, după ce Gorița Negrei egala în minutul 60. Gazdele au mai scuturat plasa porții adverse și prin Robert Szalkai, în minutul 15, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, tot el ochind transversala în minutul 39, cu un șut de la 22 de metri.

Aceasta este cea de-a doua înfrângere acasă în doar câteva zile a nou-promovaților de la Phoenix, învinși și sâmbătă la Buziaș, 1-2 cu CSC Dudeștii Noi. Implicit, după victorii succesive în etapele I și a III-a, gruparea sosită din Campionatul Județean Timiș a contabilizat al treilea eșec la rând în ”D”. 

În altă ordine de idei, Cosmin Stan a renunțat la postul de antrenor principal al lui ACS Carani.

Programul viitor și ultimele rezultate din etapa a V-a în liga a patra timișeană, pe coloana clasamentelor. 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: