ASO Deta II, 11-0 în liga a 6-a ”Promoție”, Pietroasa Mare nu mai continuă în ”Municipal” Lugoj

Dat fiind că s-a ajuns la mijlocul lunii aprilie, nu se joacă doar în eșaloanele patru și cinci, ci și la nivelul ligii a șasea, în Campionatul Județean Timiș al categoriei ”Promoţie” dar şi în Campionatul Municipal Lugoj, demarat în sezonul de primăvară.

În ”Promoție”, liderii seriilor au obţinut victorii. Astfel, în Seria I, toate cele şapte meciuri s-au disputat pe teren conform programului competițional, iar liderul din Sînandrei a reuşit o victorie în deplasare, la Meget Remetea Mare, cu 1-3.

Pe locul secund se află și în continuare formația din Satchinez, care a învins acasă cu acelaşi scor în compania celor de la Pindul Dudeştii Noi. Scorul etapei în această serie a fost semnat de către cei de la Gelu, în faţa celor de la Steaua Roşie Bulgăruş. Rezultatele și ierarhiile, pe coloana datelor tehnice.

În Seria a II-a, liderul Timişul Uliuc a conturat o victorie la un scor ridicat, 8-3 acasă cu Olimpia Ionel. În schimb ocupanta locului secund, ASO Deta II, a reuşit scorul rundei în această serie, 11-0 pe teren propriu cu cei din Stamora Germană. Şi echipa din Vucova, care este la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, despărţite fiind datorită diferenței de golaveraj, a învins acasă pe Jamu Mare cu 4-2. Unicul rezultat de egalitate l-a reușit în deplasare la Tolvădia echipa din Diniaş, 3-3.

Totodată, s-a dat și startul returului în Campionatul Municipal Lugoj, caravana fotbalului ”mic” din estul județului continuând cu o echipă mai puţin în componența întrecerii, și anume cea din Pietroasa Mare, care nu s-a mai înscris, adversarele urmând a câştiga la ”masa verde”. Prima oponentă ar fi fost chiar liderul din Margina, care în etapa viitoare va juca în deplasare la Ohaba Forgaci, aflată la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Timişul Jabăr, 22 de puncte. Trei mai mult sunt în contul fruntașei…

Rezultatele, clasamentele la zi, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: