Amical pe seară: ASU Politehnica Timişoara – FC Bazoş 2-3 (1-2). Învinsa, în mare cu garnitura a doua

ASU Politehnica Timişoara a mai cedat o dată pe propriul teren, acum cu FC Bazoş, o fruntaşă în liga a V-a, rezultat 2-3 (1-2).

La Baza 2, liderul Diviziei D Timiş a suferit o nouă înfrângere în stagiul de pregătire, în faţa celor de la Bazoş. Folosind garnitura a doua, trupa lui Paul Codrea s-a văzut învinsă în final, deşi un rezultat de egalitate era poate mai echitabil.

Cele 5 goluri au fost marcate de Vucea şi Ionaş, ultimul, din 11 metri, respectiv Cosmin Berbece – două, şi Muntean, care a deschis scorul în prima repriză.

De menţionat că jocul a fost arbitrat de portarul Paul Burtic.

Următorul meci de pregătire pentru „violeţi” este programat sâmbătă 22 februarie, de la ora 11, pe arena Ştiinţa, în compania celor de la Unirea Sânnicolau Mare.

ASU Politehnica Timişoara: Rogojină – Obrejan, Paulevici, Feher, Mărănescu, Popoviciu, Cosmin Călin, Opriş, Ionaş, Vucea, Făgeţean.

Au mai intrat: Florea, Vişan, Muntean.

Sorin Brîndescu, manager sportiv la ASU Politehnica, ne-a declarat la final: „A fost un meci bun de verificare, în care adversarul ne-a taxat şi ne-a dat o replică pe măsură. Este drept, am folosit aproape în întregime garnitura a doua, am menajat mai mulţi titulari pentru a-i folosi în jocul de sâmbătă. S-a rezolvat şi transferul lui Răzvan Ghinescu”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × opt =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: