ASU Politehnica, 9-0 de la 1-0 la pauză la U19, scor cu sibienii și la juniori B

Victorii detașate pentru echipele de juniori de la ASU Politehnica în Seria 7 a Campionatului Național U19 și U17, înregistrate astăzi de la ora 12 la Timișoara, în disputele cu oaspeții din Sibiu.

ASU Politehnica, scor fluviu în C.N. U19 - Seria 7

ASU Politehnica, scor fluviu în C.N. U19 – Seria 7

Alb-violeții s-au impus la un scor fluviu în disputa din etapa a 26-a a seriei vestice în Campionatul Național republican FRF al juniorilor mari, 9-0 (1-0) cu AS FC Interstar Sibiu, Neamțu fiind principalul marcator al lui ASU Politehnica, autor a 3 goluri, toate în repriza secundă, când a și intrat în joc. Elevii lui Tiberiu Brîndescu au ratat mult în prima parte a partidei găzduite de la ora 12 pe Baza II – UPT dar au concretizat la fel de adesea după pauza întâlnirii de la categoria U19, pe lista marcatorilor mai înscriindu-se și Muj, cu două reușite, Titu, Fluture și Ciontu, după ce Țurcaș deschidea scorul cu unicul gol al primei reprize, în minutul 22: 1-0 la pauză. Minutul 50 a adus golul doi iar apoi a curs cu reușite ale ”violeților” mai bine clasați, pe podium, care, după depășirea vizitatorilor de pe penultimul loc, au bilanțul 11 1 5 61-24.

ASU Politehnica U19 a învins cu Imbrescu – Titu, Nicorici, Tismănar, Țenche, Vlădic, Muj, Buda, Ciontu, Iakab, Țurcaș, respectiv cu Grigoraș, Fluture și Neamțu, intrați pe parcurs.

Victorie la scor tot în etapa a 26-a din Seria 7 și pentru juniorii B de la ASU Politehnica, dar la categoria U17, tot în fața unor oaspeți sibieni de pe același loc 7. Ocupanții poziției a patra s-au impus în cea de-a doua întâlnire a cuplajului juvenil cu 4-0 (2-0), pentru elevii lui Flavius Nastor înscriind Denis Mihociu – după primul sfert de oră, Laurențiu Mazilu – tot în repriza I, respectiv Cristian Mutașcu și Raul Volosciuc, din penalty, obținut de Vlad Bîte, cel care a oferit în prealabil și cele 3 pase de gol.

ASU Politehnica U17 a învins cu Ruxanda – Pițuc, Rusu, Plută, Volosciuc – Stanciu, Lungu, Bîte, Mutașcu – Mihociu, Mazilu respectiv Ilinca, Rochian, Gabor, Stancovici și Paul, intrați pe parcurs. ”Violeții” au acum bilanțul 8 3 9 47-48.

Iar la mijloc de săptămână, runda a 27-a aduce miercuri ”dubla” timișeană la U19 și U17 de la Lugoj, cu CSȘ, la orele 12 și 14, miercuri 12 aprilie.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: