ASU Politehnica – Astra 1-2 (1-0). Alexa: ”Nu tot timpul cea mai bună echipă câștigă” Neagoe: ”Avem și probleme de lot dar așa e când ai de jucat în ianuarie și februarie din 3 în 3 zile”

Astra a câștigat în această seară și pentru a doua oară la Timișoara în ediția în curs a Cupei României, dar nu cu 1-5 (1-1) precum la fine de noiembrie pe ”Electrica”, eliminând-o atunci pe Ripensia, ci cu 1-2 (1-0) pe ”Dan Păltinișanu” grație unui gol al calificării înscris în ultimele zece minute, răsturnare de scor cu ASU Politehnica. În ambele partide, oaspeții din Giurgiu au tranșat la zero repriza a II-a, 0-4 lângă Gara de Est, 0-2 în sudul capitalei Banatului. Declarații…

Dan Alexa (antrenor ASU Politehnica): „A fost şi un început foarte bun de repriză a doua, practic nimic nu anunţa egalarea. A ratat Ivanovici singur cu portarul, a ratat Coadă singur din şase metri, apoi o ocazie Plazonja şi din contraatac am luat golul de 1-1. A fost un joc pe care l-am controlat, am avut multe situaţii, asta mă bucură, că am reuşit să ajungem în careul advers, apoi, două nesincronizări şi cam asta e istoria meciului de azi.”

”N-a influenţat vremea rezultatul, pentru că şi noi şi Astra am jucat în aceleaşi condiţii, rezultatul a fost influenţat de situaţiile noastre pe care nu am reuşit să le fructificăm. Astra a avut două situaţii, de fapt trei, şi un şut al lui Vali Gheorghe în prima repriză, dar a fost de la 18 metri, noi am avut unu la unu cu portarul advers, nu am reuşit să înscriem iar asta ne-a costat.”

„Mă bucur că am reuşit să-l băgăm şi pe Cioinac, care a venit în urmă cu pregătirea, şi pe Rus, sunt jucători care ne vor ajuta, au intrat bine, au intrat în ritmul jocului. Sunt supărat că nu ne-am calificat, puteam să ne calificăm după ce s-a întâmplat astăzi, dar nu tot timpul cea mai bună echipă câştigă.”

Eugen Neagoe (antrenor Astra): „A fost un joc foarte greu, mă şi aşteptam, Politehnica Timişoara are o echipă valoroasă, cu foarte mulţi jucători de calitate. Jucători care au mulţi ani şi multe meciuri în prima ligă. Un antrenor, la fel, cu experienţă, cu foarte multe jocuri la nivel de Liga I. Din punctul meu de vedere va fi o candidată serioasă la promovare. Referitor la joc, am câştigat, dar cum spuneam, a fost foarte foarte dificil. Mă aşteptam la acest lucru, le-am spus jucătorilor înainte de joc, nu am intrat aşa cum trebuia, nu am avut atitudinea pe care mi-am dorit-o în prima repriză. Dar după pauză lucrurile au stat total altfel. Cred că am dominat total partea a doua şi am meritat victoria. Am făcut şi cele cinci schimbări pe care trebuia să le facem. Jucătorii de pe bancă au adus un plus.”

„Balaure e un jucător valoros. Revine după o perioadă grea, felicitări, bravo lui, l-am felicitat împreună cu toţi ceilalţi jucători. Noi venim după al optulea joc, e un ritm infernal, de aceea avem şi probleme de lot, dar asta este dacă trebuie să jucăm în ianuarie şi februarie din trei în trei zile…”

Ultimele rezultate din Liga 1 și programul etapei 23, pe coloana clasamentelor. Programul rundei a 16-a în Liga 2, pe aceeași coloană a datelor tehnice în secțiunea Fotbal. ASU Politehnica, joia viitoare de la ora 15 acasă cu SCM Gloria Buzău, apoi în Bărăgan la Slobozia. Astra, duminică de la ora 12:15 la Iași.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: