ASU Politehnica – Atletico, finala pe Timiș în ”Trofeul Gheorghe Ene”

Tradiționalele întreceri pentru copii dotate cu ”Trofeul Gheorghe Ene” și ”Trofeul Gheorghe Ola” și-au ales deja în ediția în curs primul set de formații finaliste la nivel județean, și anume ASU Politehnica și ACS Atletico, care și-au câștigat acest drept după prima zi de jocuri, rezervată ieri generației 2009 și mai mici, în cadrul ”Trofeului Gheorghe Ene”.

Iar astăzi de la ora 9 au intrat în cadru cei mai măricei, copiii din categoria de vârstă 2008, în primul lor sezon ca juniori E, în cadrul ”Trofeului Gheorghe Ola”, meciurile desfășurându-se tot pe terenul bazei ”Lemon”, în zona Complexului Sportiv ”Dan Păltinișanu”.

Ziua de joi a fost rezervată întrecerilor județene ale ”Trofeului Gheorghe Ene” iar concluzia ar fi că ASU Politehnica, aliniind copii îndrumați de Paul Burtic, și ACS Atletico, cu Cristian Dancia și Adrian Bungău la cârmă, vor disputa intrarea în faza regională din 4-6 decembrie, în care timișenii vor da piept în Zona 7 cu cei din Alba, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara pentru accederea la nivel național, pe 18-20 decembrie. Până atunci, finala pentru desemnarea câștigătoarei pe Timiș va fi programată la o dată ce urmează a fi stabilită.

Joi, în semifinale, s-au înregistrat rezultatele ASU Politehnica – Juventus 10-5 și ACS Atletico – ACS Poli 14-0, disputele având loc în sistem încrucișat, între învingătoarele cu punctaj maxim în serii, și care au și acces în finală, și ocupantele locurilor secunde.

Inițial, s-a jucat în triunghiulare, consemnându-se rezultatele…

Grupa A: ACS Galaxy – ACS Atletico 3-4, Juventus – Atletico 3-6 și Galaxy – Juventus 6-8. ACS Atletico a obținut 6 puncte.

Grupa B: ACS Dumbrăvița – ACS Poli 0-3, ASU Politehnica – ACS Dumbrăvița 3-0 și ACS Poli – ASU Politehnica 0-14. La fel, ASU Politehnica a strâns 6 puncte.

În această dimineață, atenția este concentrată pe meciurile din serii ale ”Trofeului Gheorghe Ola”, în Grupa A tocmai stând să înceapă ASU Politehnica – ACS Galaxy, urmat în Grupa B de ACS Atletico – LPS Banatul. Mai apoi, tot în Grupa A, ACS Poli – ACS Galaxy, ASU Politehnica – ACS Poli, ACS Dumbrăvița – ACS Poli, ASU Politehnica – ACS Dumbrăvița și ACS Galaxy – ACS Dumbrăvița, intercalate fiind alte dispute din Grupa B, și anume ACS Juventus – Atletico și LPS Banatul – Juventus. Mai apoi, semifinalele…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: