ASU Politehnica – CS Afumați, vineri ora 17. Brîndescu: ”Am făcut greșeli și ne dau o stare de neîncredere, iar cu asta ne luptăm cel mai mult”

ASU Politehnica abordează vineri după-amiază pe ”Știința” partida ce va marca încheierea primei jumătăți a aparițiilor alb-violeților în sezonul de primăvară din 2017, jocul cu ilfovenii de la CS Afumați fiind cel de-al șaptelea din totalul de 14 avute în program de bănățeni, care, ca zestre acumulată în noul an, sunt departe de dezideratul trasat în raport cu obiectivul enunțat în februarie de antrenorul principal Sorin Brîndescu, ”conducerea ne-a obligat să facem 22 de puncte”. Tehnicianul nou-promovatei a vorbit astăzi înaintea antrenamentului de la ora 17…

ASU Politehnica a strâns până acum, în primele 6 partide din 2017, o singură victorie și numai 5 puncte, 6 1 2 3 7-11, cu un plus față de aparițiile din tronsonul inițial de 6 reprezentații ale turului, 6 1 1 4 8-14, dar mai puține în comparație cu startul returului în sezonul precedent, 2015-2016, în Seria a IV-a din Liga 3, în care timișorenii strângeau 4 succese și două eșecuri, în secvența 4-0 la Motru, 6-1 acasă cu CS Millenium Giarmata, 2-1 pentru Metalurgistul la Cugir, 2-1 cu CSM Lugoj, 1-0 pentru cei din Filiași în Oltenia și 1-0 la Pandurii II după o etapă de ședere.

Și în returul trecut, în care a reușit promovarea în Liga 2, și în actualul sezon de primăvară din eșalonul secund, alb-violeții au parte de același număr de meciuri, 14, după încheierea de Paști a acestei prime jumătăți din parcursul în noul an mai rămânându-i 3 partide acasă, cu liderul Juventus București, Dunărea Călărași și UTA BD, respectiv 4 în deplasare, la Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Clinceni și Balotești.

Primul hop, CS Afumați vineri de la ora 17 pe ”Știința”, ilfoveni care au strâns și mai puține puncte în 2017 decât ”violeții”, oaspeții având bilanțul în returul din anul în curs 6 1 1 4 3-9 4 puncte, după 1-0 pentru Academica la Clinceni, 3-0 pentru Sepsi la Sfântu Gheorghe, 1-3 acasă cu Juventus București, o victorie cu 1-0 la Satu Mare, 1-2 pe teren propriu cu Dunărea Călărași, o etapă de ședere și 0-0 acasă cu UTA Bătrâna Doamnă.

Pe cele două formații le despart 4 locuri, 3 victorii și 8 puncte, toate în favoarea vizitatorilor din sudul țării, ASU Politehnica decăzând în plus după eșecul de sâmbătă de la Oradea, 4-1 pentru nou-promovata CS Luceafărul, la stadiul de a avea una dintre cele mai penetrabile apărări din Liga 2, doar Academica Clinceni și Metalul Reșița având mai multe goluri primite dintre formațiile încă în întrecere.

Sorin Brîndescu a anticipat că va fi ”o partidă dificilă, delicată, mai ales după înfrângerea aceasta drastică, ce ne-a pus pe gânduri. Suntem puțin cu moralul scăzut, dar sperăm să jucăm mai bine și să ne bucurăm și noi la final. Toate partidele au fost foarte grele pentru noi… Poate că după primele 3 etape, în care n-am pierdut, a intervenit și o stare de relaxare, de automulțumire, dar am avut acum o discuție după ultima deplasare și sperăm să conștientizăm ce avem de făcut, să facem lucrurile mai bine. Ne dorim revanșa cu toată lumea dar nu prea ne iese. Dacă stau să mă gândesc și la meciul din tur, în care am jucat vreo 50 de minute în inferioritate numerică și nu meritam să pierdem dar… Trecem peste, privim spre viitor…”

Buletinul medical… ”Am primit azi mesaj că Bădăuță este accidentat, până luni nu poate să facă antrenamente, a spus și după joc că are o problemă, în rest, cred, sper, ca toată lumea să fie bine. Birău a început antrenamentele, normal, s-a antrenat, acum să vedem la ce potențial va fi…”

Câțiva dintre componenții secund-divizionarei sunt implicați chiar în aceste zile, cu finala pe țară mâine, în Campionatul Național Universitar de fotbal al României, Sporttim consemnând astăzi și pe marginea acestei întreceri, într-un articol anterior… http://sporttim.ro/fotbal/universitatea-de-vest-timisoara-in-finala-campionatului-national-universitar-de-fotbal

Despre CS Afumați, care a împărțit seria eșecurilor în deplasare cu cea a victoriilor, trecând în tur de la 1-0 pentru Luceafărul, 2-0 pentru Juventus, 1-0 pentru Dunărea la Călărași, 2-1 pentru UTA Bătrâna Doamnă și 1-0 pentru Chindia, la un 1-0 de succes pe terenul celor din Balotești, urmat chiar de un 2-0 la Suceava și un 2-1 la Metalul Reșița, triumfuri continuate cu eșecul cu 2-0 la FC Brașov, Brîndescu a spus: ”O echipă harnică, muncitoare, ambițioasă, cu un antrenor foarte bun, cu jucători timișoreni pe care i-am dorit și noi dar pe care nu ni-i permitem. Ei și-i permit, asta e… Sperăm să fim mai buni decât ei la ora jocului!”

”Asta am spus, că s-ar putea să fie așa, o stare de automulțumire, plus că am jucat într-un anumit fel în primele etape, chiar și în a patra, cu Mioveni, chiar dacă am pierdut, și au fost meciuri acum în care am încercat să jucăm mai ofensiv, dar am lăsat multe spații în apărare, am făcut greșeli, și aceste lucruri ne dau o stare de neîncredere, și cu asta ne luptăm cel mai mult”, a completat Brîndescu.

”Vrem să ne revanșăm la fiecare joc și ne dorim și noi să avem sărbători mai liniștite! Și ieri am avut o analiză, am avut vizionare, chiar tot meciul de la un capăt la altul, cu discuții individuale, colective, cu opriri de faze. Discuții mai aprinse, contradictorii, așa cum ar trebui să fie, dar sperăm ca toate acestea să ducă la lucruri pozitive. Să corectăm greșelile! M-am contrazis cu jucătorii care au făcut greșeli și de al căror randament n-am fost eu mulțumit. Și chiar ieri, conform comentariului meciului făcut de Gabi de la fața locului, în care a punctat foarte bine anumite aspecte, unul dintre ele chiar l-am remarcat la finalul ședinței, l-am punctat și eu, l-am dublat, faptul că am făcut greșeli în tur și n-am reușit să le remediem. Facem aceleași greșeli ca în turul campionatului, la unii jucători și în anumite momente de joc, și asta ne dă de gândim faptul că nu putem să remediem: de ce nu putem să remediem aceste greșeli!? Datoria mea e să caut soluții și să le și găsesc!”, a încheiat Brîndescu.

După Paști, CS Afumați va evolua acasă cu CS Balotești iar ASU Politehnica la Sfântu Gheorghe.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: