ASU Politehnica – CSC Dumbrăvița 3-3 (0-3): GALERIE FOTO

Un joc care nu era prevăzut în calendarul meciurilor de verificare a fost totuși programat în ceasul al XII-lea, la înţelegere între antrenorii Dan Alexa şi Florin Bătrânu, partida de pregătire desfășurându-se astăzi la Baza 2 – UPT de la ora 10: ASU Politehnica Timişoara – CSC Dumbrăviţa 3-3 (0-3).

Util pentru gruparea din Liga 2 dat fiind că a apelat astfel la 12 componenți care nu au jucat prea mult în meciurile amicale avute până în prezent, util și pentru oaspeţii din Liga 3, care au început pregătirile la începutul acestei săptămâni, într-un efectiv lipsit de aportul unor sportivi plecați la alte echipe, și anume Miklos Jr., Drăghici, Enciu şi Soare, înregimentați fiind în schimb Denis Ciobanu, Petrișor Jichici și Dobra.

La matineu s-au jucat două reprize a câte 40 de minute iar în prima divizionara C a reuşit să înscrie de trei ori, prin Alexandru Pițuc în minutul 13 şi Andrei Făgărăşanu în minutele 22 și 34: 0-3.

În partea secundă alb-violeţii s-au mobilizat şi au reuşit să egaleze, ba chiar puteau să şi învingă dacă nu ar fi ratat ocazii rarisime. Alexandru Gaşpar a spart gheața în minutul 48 iar pe final au marcat Cristian Bocşan (min. 72) şi Robert Ehling (min. 78): 3-3.

Au jucat următoarele formații:

ASU Politehnica: Păduraru – Casado (min. 41, Moţiu), Bocșan, Bîrlovean, Golcan, Pamfile, Andrei, Gașpar, Iosif, Axente, Ehling.

Antrenor Dan Alexa.

CSC Dumbrăviţa: Coroban – Morariu, Telescu, Podină, Coroiu, Făgărăşanu, Udrea, Ştefan, Rus, Pituc, Mura.

Antrenor: Florin Bătrânu.

Au mai jucat: Motreanu, David, Putnic, Dobra, Ciobanu, Jichici.

A arbitrat Ioan Daniel Humița.

Fotografii realizate de Iosif Canea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: