ASU Politehnica, eclipsată total de Luceafărul, Ripensia în revenire după pauză

Mijloc de săptămână cu mai multe meciuri amicale, pentru secund divizionare timișorene dar și pentru formații timișene din Liga 3 ori eșaloane inferioare. Pe de-o parte, Ripensia a semnat o victorie în deplasare la o grupare de pe palierul ierarhic imediat inferior, în schimb ASU Politehnica a suferit o înfrângere categorică la colegii bihoreni de eșalon, unde şi cei din Ciarda Roșie cedau recent, mai strâns. S-a jucat însă și pe alte arene, la nivelul Diviziei D Timiș, care începe puțin peste două săptămâni, și anume de exemplu AS FC Bazoşu Vechi – CSM Lugoj 1-5 (0-1), ASO Deta – Timişul Şag 3-4 (2-1) sau AS Peciu Nou – Cocoşul Orţişoara 3-2 (0-0).

Pe stadionul ”Nicu Moraru” din Giarmata s-au întâlnit de la ora 18 CS Millenium, gazda din liga a treia, şi Ripensia, din eşalonul doi, care va debuta în noua ediție de campionat la finele săptămânii viitoare, la Dunăre, la Brăila.

Surprinzător, trupa lui Răzvan Leucă a condus la pauză cu scorul de 1-0, în urma golului marcat de George Beloescu în minutul 20, însă s-a încheiat CS Millenium Giarmata – Ripensia Timişoara 1-3 (1-0). Căci, mai pragmatică, trupa lui Ciprian Urican a întors rezultatul prin Adrian Popa în minutul 63 și noile achiziții Mansour (min. 65) şi Marian Anghelina (min. 80).

Millenium Giarmata: Nariţa – Rosenblum, Cochințu, Olteanu, Buga – Stupu, Ferţu – Stănilă, Popan, M. Călin – Beloescu.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Au mai intrat: Ciută – Dorobanţu, Ivan, Gînju, F. Călin, Şandru şi Viorel Mihai.

Ripensia Timişoara: Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Hecsko, Apro – Stoi, Lemnaru – Tineiu, Cluci, Monea – Bădăuţă.

Antrenor: Ciprian Urican.

Au mai jucat: Dobre – A. Popa, M. Toma, C. Toma, Anghelina, Ungureanu, Zaluschi, Dumiter şi Mansour.

În schimb o categorică înfrângere au înregistrat ”violeţii” lui Cosmin Petruescu în deplasarea efectuată la Oradea, pentru Luceafărul marcând 4 goluri Vasile Pop iar Ionuţ Prejmereanu unul: Luceafărul Oradea – ASU Politehnica Timișoara 5-0 (1-0).

Antrenorul  Cosmin Petruescu i-a folosit în prima repriză pe Murariu – Bilia, Mera, Scutaru, Cherecheș – Schieb, Vidrăsan, Poparadu, Ignea – Velici, Bozian, iar în repriza a doua: Borbei – Szasz, Nicolescu, Coadă, Cojocaru, Bîte, Bedea, Miholca, Plămadă, Bănică, Ghinescu. Iar în finalul meciului a mai jucat şi Gașpar.

Urmează Zimbru Chișinău pe ”Dan Păltinișanu”, sâmbătă de la ora 20, ca amical de prezentare oficială a lotului alb-violeților lui ASU înaintea noii campanii, pe care o vor începe acasă cu ocupanta poziției a treia în ediția anterioară, Chindia Târgoviște. Programul rundei inaugurale în Liga 2, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: