ASU Politehnica, implicată în programul ”Școala altfel”, în perioada 27 februarie – 3 martie, la Baza 2 UPT. Invitație deschisă și bilete de meci

ASU Politehnica Timișoara anunță implicarea în programul „Școala altfel”, lansând o invitație deschisă către toți profesorii timișeni din ciclul primar și gimnazial care doresc să le ofere elevilor o experiență unică alături de fotbaliștii clubului alb-violet secund-divizionar.

”Știm că cei mici sunt viitorul nostru, al tuturor și sperăm că prin aceste acțiuni vom reuși să îi inspirăm și să îi facem conștienți de importanța sportului pentru o viață sănătoasă. Elevii vor afla direct de la jucători care sunt satisfacțiile vieții de fotbalist, dar și care sunt sacrificiile ce trebuie făcute pentru performanță”, subliniază cei de la ASU Politehnica.

„Școala altfel” în cadrul Politehnicii Timișoara se va desfășura în perioada 27 februarie – 3 martie 2017, la care clubul din Liga 2 va organiza cinci antrenamente ale echipei, la Baza 2 a Universității Politehnica Timișoara (str. Aurel Podeanu nr. 2), la care îi invită atât pe profesori, cât și pe elevi și chiar pe părinți. Pe parcursul a 90 de minute, cei mici vor avea ocazia să observe în detaliu cum decurge un antrenament al unei echipe de fotbal, de la pregătirea jucătorilor, la exercițiile specifice sau chiar la modalitatea în care jucătorii relaționează cu antrenorul ce îi coordonează. Zona de unde elevii vor putea urmări antrenamentele va fi clar delimitată, pentru a nu deranja activitatea pe teren. La finalul antrenamentelor, cei mici vor avea ocazia să pună întrebări, să se fotografieze cu jucătorii ASU Politehnica Timișoara și să ia autografe de la aceștia.

De asemenea, fiecare elev va primi două bilete la meciul pe care ASU Politehnica Timișoara îl va juca în Liga 2 cu Dacia Unirea Brăila, în 4 martie 2017, pe stadionul Știința, localizat pe strada Traian Lalescu numărul 1.

Pentru înscrieri în program sau pentru mai multe detalii, organizatorii vă stau oricând la dispoziție la numerele de telefon 0724.654.387 (Sebastian Novovic) sau 0737.329.686 (Ciprian Freanț), ori pe adresele novovics@gmail.com și ciprian.freant@sspolitehnica.ro.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: