ASU Politehnica – Petrolul 1-0: Dan Alexa: ”E o victorie care n-are valoare dacă nu câștigăm și la Bacău.” Viorel Moldovan: ”Cred eu că meritam mai mult de la acest meci”

ASU Politehnica deținea câte 3 rezultate de 1-0 și 0-0 în bilanțul primelor 11 apariții din actualul campionat și a adăugat astăzi pe ploaie cel de-al patrulea succes cu 1-0, administrând Petrolului Ploiești prima înfrângere în deplasare în ediția 2020-2021 a Ligii 2 și dublându-și avantajul de puncte față de prahoveni. Croatul Plazonja a înscris înaintea pauzei din afara careului, ”violeții” pe val ochind acum un succes și miercuri de la ora 14 la penultimii clasați din Bacău, după ce marți de la ora 17 liderul imbatabil și cu un punct avans în fața timișorenilor, U Craiova 1948, va fi primit la Drobeta Turnu Severin, în uvertura rundei a XIV-a, replica unei alte fruntașe, Metaloglobus. Dar iată ce-au spus cei doi antrenori…

Cu mențiunea că secundul Antonio Foale a luat loc pe banca tehnică a timișorenilor la debutul oficial al lui Alexa ca antrenor principal al alb-violeților, acesta ispășindu-și o suspendare de pe vremea parcursului cu Rapid în play-off, în vară.

Dan Alexa (ASU Politehnica): ”În primul rând vreau să-l felicit pe Toni Foale pentru că a condus echipa foarte bine, e o figură reprezentativă pentru noi şi mă bucur foarte mult că-l am în staff. Le-am spus-o, astăzi am avut bărbaţi în primul 11. A fost un meci greu, aşa cum preconizam. Petrolul e o echipă cu individualităţi excepţionale, cu jucători care ne-au pus probleme în special după ieşirea lui Coadă. A fost o victorie muncită, o victorie importantă, pentru că suntem pe locul 2 în momentul de faţă. Dar e o victorie care nu are valoare dacă nu câştigăm şi la Bacău”.

„A ieşit accidentat Scutaru, sperăm să nu fie o problemă serioasă, e un jucător foarte important pentru noi, chiar vital. Coadă e suspendat, trebuie să găsim variante, avem un lot care ne permite lucrul acesta şi mergem încrezători la Bacău!”

„Am spus că ne dorim foarte mult să promovăm, chiar dacă suntem priviţi ca outsideri, vorbesc din punct de vedere al bugetului, se fac eforturi imense, vrem, de asta am şi venit aici, tocmai pentru lucrul acesta, e un proiect de suflet, vreau să ajut Politehnica Timişoara. Timişoara are nevoie de fotbal şi m-aş bucura, ar fi o încununare fantastică a întregii mele cariere de jucător aici, să pot ajuta şi ca manager, antrenor, cu ce pot!”

Viorel Moldovan (Petrolul Ploiești): ”Am început jocul destul de reținuți. După încasarea golului am avut o reacție foarte bună. Am reacționat pozitiv și cred eu că meritam mai mult de la acest meci”.

”Am controlat, cel puțin a doua repriză, în totalitate. Din păcate, nu am reușit să egalăm. Am avut posibilitatea, am avut și o bară să intrăm în meci, să facem 1-1”.

”Una peste alta, am pierdut acest joc. Ne doream foarte mult să obținem un rezultat pozitiv aici la Timișoara, împotriva unei echipe solide, o echipă foarte bună. Dar nu am reușit acest lucru.”

Rezultatele zilei în Liga 2, programul rundelor 13-14 și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: