ASU Politehnica, prezentare oficială a lotului. Altfel… Frumos!

Cu o săptămână înaintea începerii unui nou sezon în Liga 2, ASU Politehnica și-a introdus în scenă lotul pentru ediția 2017-2018, și a făcut-o altfel, într-un mod aparte, în plăcuta ambianță a curții Cafenelei D’arc din Piața Unirii 5. Dacă tot nu este încă foarte clar care va fi țintarul competițional al campaniei ce bate la ușă în eșalonul secund, asta cel puțin până pe 1 august, timișorenii au izbutit în schimb o inedită prezentare a efectivului, în prezența unui însemnat număr de simpatizanți.

Într-adevăr, circa o sută de fani au asistat vineri seară din curtea cafenelei la prezentarea alb-violeților, prezentare care a început la ora 20 şi 5 minute, după circa o oră la un pahar de vorbă între cei prezenți, inclusiv din partea mass-media. Iar jucătorii s-au ivit… de la înălțime, dintr-un coridor al etajului doi, fiind introduși în cadru unul câte unul, la balcon.

Pe rând, au fost invitați în luminile rampei Gakos, Bilia, Coadă, Lazea, Bîte, Sorescu, Bădăuţă, Ghinescu, Giuricici – care nu a putut fi însă prezent, convocat fiind pe moment la lot, iar în continuare Taub, Mera, Krausz, Neamţu, Plămadă, Predescu, Staicu, Crişanov, Motreanu, Fişteag şi Ignea, așadar și un număr însemnat de noi componenți, acolada incluzând și reveniri.

A fost prezentat şi staff-ul tehnic al secund divizionarei aflată în fața celui de-al doilea sezon în eșalonul 2, și anume noii antrenori Bogdan Andone și Gabriel Vochin – învestiți la începutul acestei veri, respectiv Antonio Foale, care a fost și cel mai aplaudat de către suporteri, staff-ul medical, conducerea clubului…

Iar fanii nu s-au dezmințit, efectuându-și și ei încălzirea înaintea noii stagiuni prin a acompania punerea în scenă a lotului cu o desfășurare de fumigene alb-violet, fumul înălțându-se din curtea cafenelei.

Evenimentul a fost anunțat, simbolic, conform tradiției unor asemenea manifestații puse în scenă de ASU Politehnica, pentru ora 19:21, iar seara a fost de interes și pentru suporterii poliști, căci pe lângă discuțiile cu jucătorii și cu staff-ul tehnic s-au efectuat și înscrieri de membri cotizanți, primii 50 de suporteri care și-au plătit abonamentul fiind recompensați din partea clubului prin intermediul unei tombole.

Iar de la socializare, la fotbal, ASU Politehnica disputând astăzi ultimul joc amical înaintea noului campionat, cu timișenii de la CSM Lugoj, ocupanți ai podiumului seriei a IV-a în Liga 3 la capătul ediției încheiate cu două luni în urmă. Vom reveni cu amănunte de la acest meci de verificare, dar până atunci, câteva fotografii de la prezentarea lotului (* clic pe imagine pentru mărire)

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: