ASU Politehnica stă în faza III timișeană a Cupei României. Iar Sava Totovici, ales în Biroul Executiv AJF Timiș

Tragerea la sorți a partidelor din turul III al fazei județene Timiș din Cupa României 2015-2016, efectuată astăzi la ora 11 la sediul AJF Timiș, a fost precedată de o ședință cu delegații grupărilor din Divizia D, în cadrul căreia s-a ales înlocuitorul lui Alexandru Kurunczi ca membru în Biroul Executiv AJFT.

Majoritatea a optat pentru includerea în organigramă a lui Sava Totovici, din partea lui ACS Dumbrăvița.

Trecând la tragerea la sorți, scutită de emoții a fost ASU Politehnica Timișoara, care va sta în faza de la mijlocul săptămânii viitoare, ce se va încheia odată cu jocul dintre Cenei și Auto, programat pe 25 septembrie, de la ora 16,30.

Așadar, la o zi după ce FRF a tras la sorți jocurile 16-imilor fazei naționale a Cupei României 2014-2015, forul timișean a mai făcut un pas grăbit prin a decide optimile pe plan județean ale ediției 2015-2016.

În 24 septembrie, miercurea viitoare, se vor juca meciurile Voința Mașloc – CS Ghiroda, Gloria Uivar – Cocoșul Orțișoara, Foresta Mănăștiur – Progresul Racovița, Steaua Roșie Variaș – Ripensia Timișoara, Lorena Giarmata Vii – Pobeda Dudeștii Vechi și Unirea Sânnicolau Mare – CS Millenium II Giarmata, care va avea loc pe malurile Arancăi, la înțelegere între cele două cluburi, ”satelitul” divizionarei C explicând că suprafața de joc din Giarmata necesită a fi menajată în lumina găzduirii unui turneu juvenil pe respectivul teren.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la ASU Politehnica stă în faza III timișeană a Cupei României. Iar Sava Totovici, ales în Biroul Executiv AJF Timiș

 1. Vali spune:

  JENANT, NESTATUTAR, un membru in Comitetul Executiv se alege intr-o Adunare Generala, Domnilor. Unde ati citit in Statutul AJF o asemenea formula de inlocuire a unui membru in C.E. Cred LATA ca in curand vei avea mari surprize. Pentu ceilalti membrii din C. E., va citez din Statutul A.J.F. modul si conditiile in care este inlocuit un membru al C.E., ales de Adunarea Generala. „(5) Daca vicepresedintii sau ceilalti membri ai Comitetului Executiv isi inceteaza activitatea sau nu-si mai pot exercita atributiile ca urmare a pierderii calitatii de baza pentru care au fost desemnati in Comitetul Executiv, ei vor fi Inlocuiti, in maximum 30 de zile de la data cand respectivele functii au devenit vacante, conform prevederilor prezentului Statut.
  (6) Dosarele de candidatura trebuie trimise secretariatului general al AJ F cu eel putin 15 zile calendaristice inaintea datei la care a fost convocata Adunarea Generala. Lista oficiala cu candidati trebuie comunicata membrilor AJF, impreuna cu ordinea de zi a Adunarii Generale in cadrul careia va fi ales Comitetul Executiv”.

 2. costel spune:

  Are perfecta dreptate Vali, un membru nou ales reprezita si voteaza Hotarari pentru activitatea tuturor competitiilor, motiv pentu care trebuie ales de Adunarea Generala. Nu asa, sa trezit LATA sa-l propuna pe TOTO, reprezentant in C.E. sau o fi gandit ca au acelasi coeficient de inteligenta. RUSIENE SA VA FIE NESIMTITILOR. De maine strangem semnaturi de demitere a Presedintelui A.J.F. Ajunge, sa milogit de noi sa-l mai alegem un mandat ca nu are unde sa se duca sa lucreze pana la pensie, nu a inteles nimic din msajul transmis la alegeri.

 3. Vinny spune:

  Domnilor,nu va mai lamentati ca Lata incalca cu persistenta si cu buna stiinta statutele si regulamente de peste 30 de ani pentru ca intrati in sfera penibilului.L-ati votat, spalati-va pe cap cu el . Oricum nu meritati un om capabil.De fircare data cand a avut un contracanditat v-ati vandut pentru un blid de mancare si o rachie.Cine se aseamana se aduna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: