ASU Politehnica Timişoara se întăreşte: Codrea antrenor, Brândescu manager sportiv

ASU Politehnica Timişoara, nou-promovata în liga a cincea, a anunţat pentru joi la 11, în Bierhaus, o conferinţă de presă în care va oficializa numirile lui Paul Codrea ca antrenor iar Sorin Brândescu în rol de manager sportiv, în vreme ce Antonio Foale, cu care s-a intrat din Municipal, va fi director sportiv. Alb-voleţii pun astfel mîna pe un jucător cu peste un deceniu de experienţă în fotbalul italian respectiv pe un fost antrenor pînă anul trecut la nivel juvenil pentru reprezentativa României. Mai jos, comunicatul celor de la ASU Politehnica, încheiat cu îndemnul HAI POLI!, despre alb-violeţi putîndu-se citi direct de la sursă pe www.facebook.com/sspolitimisoara.

Codrea, nu doar jucător, ci şi nou antrenor principal al echipei de liga a cincea! Adrian Mărinaş, de la Olimpia Satu Mare, luptă pentru balon cu Paul Codrea, de la ASU Poli Timisoara, in partida amicala de fotbal disputata sambata, 23 februarie 2013, stadion Stiinta, Timisoara. COSMIN DAN / MEDIAFAX FOTO

Codrea, nu doar jucător, ci şi nou antrenor principal al echipei de liga a cincea! Adrian Mărinaş, de la Olimpia Satu Mare, luptă pentru balon cu Paul Codrea, de la ASU Poli Timisoara, in partida amicala de fotbal disputata sambata, 23 februarie 2013, stadion Stiinta, Timisoara. COSMIN DAN / MEDIAFAX FOTO

Ca o menţiune din partea redacţiei, subcategoria de ştiri „Poli Timişoara”, din cadrul secţiunii Fotbal a cotidianului www.sporttim.ro, se referă la clubul ASU Politehnica Timişoara, din Campionatul Judeţean Timiş, şi nu la ACS Poli Timişoara, din Liga 2 Seria Vest, grupare despre care se pot găsi consemnări doar în cadrul categoriilor Fotbal şi Liga 2.

Ne aflăm în faţa returului Ligii a V-a Timiş. Echipa noastră se află pe locul 2, la 5 puncte distanţă de liderul Progresul Racoviţa. Noi, ca suporteri, ca angrenajul din spatele echipei am încercat ca în această iarnă să facem anumite mutări care să ne întărească poziţia de club profesionist  şi să ne ajute să ne atingem obiectivul.

Pe lângă o serie de jucători cu referinţe foarte bune în fotbalul timişean şi nu numai am reuşit să cooptăm în staff-ul tehnic doi profesionişti desăvârşiţi: Sorin Brândescu, în calitate de manager sportiv şi Paul Codrea, în calitate de antrenor secund – jucător.

Avem plăcerea de a vă invita joi, 14 martie 2013, cu începere de la ora 11:00 la berăria Bierhaus (str. Emanoil Ungureanu, nr. 15, lângă Cazarma „U”) pentru o discuţie deschisă despre situaţia actuală  a Politehnicii şi despre perspectivele ce ni se deschid. În faţa dumneavoastră vor sta Antonio Foale, antrenor principal, Paul Codrea, antrenor secund, Sorin Brîndescu, manager sportiv şi Sebastian Novović, din partea Peluzei Sud Timişoara / Druckeria.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare!

Hai POLI!

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la ASU Politehnica Timişoara se întăreşte: Codrea antrenor, Brândescu manager sportiv

 1. L. spune:

  felicitari pentru atitudine! obligatoriu inainte!

 2. cata nesimtire !!!! spune:

  ati dat afara pe bietii baieti care au muncit pt. promovarea din municip. si ati bagat in locul lor expirati cu ura fata de POLI, desi POLI i-a facut oameni, ca nu erau altfel nici macar pensionari CAP si acum dati afara si antrenorul si auzi: partidul taranesc crestin !!! ce treaba aveti voi cu religia? proectu’ asu = mare kkt

 3. BUCURIE MAXIMA spune:

  astia cu creiere de potarniche au dat afara studentii si antrenorul lor si au adus numai expirati si arhivari. daca studentii isi fac alta echipa aia v-a fi POLI, iar ei poate Rapid, ca Codrea a jucat la Rapid, de fapt

 4. daptr spune:

  Conferinta la birtul unui taranist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: